Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ayrıca mod desteği de geliyor!

Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Jagged Alliance 3 çıkış tarihi, yapılan yeni duyuru ile ortaya çıktı. Temmuz ayında büyük maceraya hazır olun. Ayrıca oyunun çıkışı sonrasında getirilecek mod desteği de müjdelendi.


İlginizi Çekebilir: Jagged Alliance 3: Tactical Edition Fragmanı Yayınlandı


2004 yılından bu yana oldukça karanlık bir süreçten geçen Jagged Alliance 3, 2021 yılında tam anlamıyla geri dönüşe imza atmıştı. PC için Haemimont Games tarafından geliştirilmiş olan oyunun yayıncısı konumunda THQ Nordic bulunuyor.

Hayali Grand Chien ülkesine geçecek olan Jagged Alliance 3 oyunun hikayesine göre, başkan The Legion isimli yarı askeri bir güç tarafından kaçırılıyor. Bunun üzerine eldeki kaynakları kullanan aile ise Adonis Corporation adı altında elit paralı asker grubunu başkanı kurtarmak ve ülkeye düzen getirmek için görevlendiriyor ve büyük macera da bu şekilde başlıyor.

Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi Kesinlik Kazandı

Geçtiğimiz günlerde Tactical sürümüyle ilgili olarak yayınlanan fragmanın ardından, bugün kesin çıkış tarihi de ortaya çıktı. Steam üzerinden yayınlanacak olan oyun için 14 Temmuz 2023 tarihi belirlenmiş.

Duyuruya ek olarak, THQ Nordic ve Haemimont Games tarafından oyun için sunulacak olan mod desteği de müjdelendi. İlk etapta bu, silah istatistiklerini modifiye etmeye, zorluk seviyelerini ayarlamaya ve isabet şanslı yüzdesinin görüntülenmesine imkan sağlayan temel yapıda olsa da, sonraki zamanda kendi senaryomuzu yaratabilecek ve paylaşabileceğimiz daha kuvvetli araçlar kullanımımıza sunulacakmış. Buna ek olarak, yeni paralı askerler ve çok daha fazlası da planlanıyormuş.

 

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version