It Takes Two Filmi Geliyor!

Neyse ki tek başımıza izleyebileceğiz...

It Takes Two Filmi Geliyor!

It Takes Two filmi resmen duyuruldu. Bizlere oldukça keyifli anlar yaşatan oyunu, bakalım beyaz perdede izlemek nasıl bir deneyim olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: It Takes Two İnceleme


Bir önceki oyunu A Way Out ile bizlere muazzam bir kooperatif deneyim sunan Hazelight Studios, 2021 yılı içerisinde It Takes Two ile karşımıza çıkmıştı. Oynamak için mutlak suretle bir arkadaşa ihtiyaç duyduğunuz oyunda, Cody ve May karakterlerini yönetiyorduk. Normal yaşamlarında geçinemeyen çift, canlı oyuncak bebek formuna geçiyor ve olaylar başka bir boyuta taşınıyordu. Friend Pass özelliği sayesinde sadece bir kişinin satın almasının yeteceği ve diğer kişinin de bu özellik sayesinde dahil olabildiği oyun, bizlere oldukça keyifli anlar yaşatmıştı.

Aynı yıl Golden Joystick Awards’ta En İyi Çok Oyunculu Oyun kategorisinde, The Game Awards’ta da yine En İyi Çok Oyunculu Oyun, En İyi Aile Oyunu ve Yılın Oyunu ödüllerini kapan aksiyon-macera ve platform türlerindeki It Takes Two, şimdi de film uyarlaması ile karşımıza çıkacak.

It Takes Two Filmi Resmen Duyuruldu

Variety tarafından aktarılana göre, oyunun beyaz perdeye uyarlanabilmesi için Hazelight Studios ile Sonic filminin yapımcı şirketi dj2 Entertainment bir ortaklık anlaşması imzalanmış. Bununla birlikte, Sonic the Hedgehog ve Sonic the Hedgehog 2 yazarları Josh Miller ve Pat Casey ikilisinin de projeye dahil oldukları, aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Variety sitesine açıklamalarda bulunan Hazelight Studios kurucusu ve yaratıcı yönetmen Josef Fares, şunları söyledi:

“It Takes Two’daki dünyayı ve hikayeyi yaratmak benim ve ekip için çok eğlenceliydi. Birçok çılgın karakteri ve kooperatif aksiyon anları ile güçlü bir hikaye anlatımı olduğu için, iyi bir film veya dizi adaptasyonu için potansiyeli muazzam.”

dj2 Entertainment kurucusu ve Üst Yöneticisi Dmitri M. Johnson ise Josef Fares ve Hazelight Studios ile It Takes Two için ortaklık kurmuş olmaktan dolayı onur duyduklarını dile getirir iken, oyundan da oldukça övgü dolu sözler ile bahsetti. Ayrıca hem beyaz perdeye hem de televizyon ekranına taşımak için bir hayli heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

It Takes Two Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version