İptal Edilen Mandalorian Oyunundan Detaylar

Gel de üzülme...

Tom Henderson tarafından yayınlanan rapor ile iptal edilen Mandalorian oyunundan yeni detaylar ortaya çıktı. Görünüşe göre beklemeye değer bir oyun olacakmış. Ne yazık ki gün yüzü göremeyecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Respawn, Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriyormuş


Hatırlayacağınız üzere Electronic Arts, geçtiğimiz günlerde bir yeniden yapılanmaya gideceğini duyurmuştu. Bu bağlamda 670 çalışanını işten çıkartmaya hazırlandığının bilgisini veren şirket, lisanlı fikri mülkiyet geliştirmeyi bırakacağını, Ridgeline Games stüdyosunu kapatacağını ve Respawn Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Mandalorian oyununun da iptal edildiğini de sözlerine eklemişti.

İptal Edilen Mandalorian Oyunu Nasıl Olacaktı?

Insider Gaming sitesi üzerinden Tom Henderson tarafından yayınlanan rapor ile iptal edilen Mandalorian oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Fantastik bir yapıda olacağı söylenir iken, Electronic Arts daha çok finansal bir risk olarak görmüş.

Detaylara göre ödül avcısı bir Mandalorian rolünde olacakmışız, ama Disney+ dizisi ile benzerlik göstermeyecekmiş. Oyunda The Den adı verilen genel bir merkez bulunacak olup, buradan geliştirme terminaline, cephaneliğe, galaksinin haritasına ve gemimize erişim sağlayabilecekmişiz.

Respawn, Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriyormuş

Her ne kadar seviye atlama sistemi çizgisel olacaksa da, bizi ödüllerin ve diğer gizlerin bulunduğu geniş açık alanlar bekleyecekmiş. Jet motorları ile çalışan ekipman (jetpack) ile dolaşabileceğimiz oyunda, DOOM oyunundakine benzer bitiriş hareketi özelliği olacakmış.

Son olarak, Stormtrooper’lar en büyük tehdit konumunda bulunacaklarmış ve av tüfeği, keskin nişancı tüfeği ve roketatar kullanabileceklermiş. Ayrıca AT-ST’ler de karşımıza çıkacak iken, her bir gezegende farklı tehditler ile karşılaşacakmışız. Mesela kanun kaçağı çeteler ve rakip ödül avcıları gibi.

Tom Henderson, nihai sürüme ulaşmasına daha epey olduğunu ama epey cilalandığını ve diğer bazı bölümlerin ve görevlerin tamamlanmaya yakın olduğuna da raporunda yer vermiş.

Exit mobile version