Inside Xbox Yayınında Gösterilen Oyunlar

Inside Xbox yayınında gösterilen oyunlar hangileri oldu.

Inside Xbox yayınında gösterilen oyunlar

Inside Xbox yayınında gösterilen oyunlar yazımızda, Xbox Series X için bugün itibarıyla gösterilen oyunları bir araya getirdik.

Aslında Mayıs ve Haziran ayı, oyuncular için asla vazgeçilmeyecek zamanlara tekabül ediyorlardı. Bu sene yaşanan salgın problemi sebebiyle birçok etkinlik iptal edilirken, E3 2020 de ellerimiz arasından akıp gitmişti. Oyun yayıncıları ise etkinliklerini internet üzerine taşımaya başladılar.


İlginizi çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Oynanış Videosu


Microsoft ise yeni nesil konsolu Xbox Series X arifesinde, yeni oyunlarını Inside Xbox yayınları sırasında göstereceğini dile getirmişti. Belirli aralıklarla yapılacak olan yayınlarda, konsola çıkacak oyunlara dair detayların verileceği belirtilmişti.

Bugün itibarıyla Xbox yayınlarının ilki yapılırken, birçok yeni oyun için ilk video yayınlandı. Yayınlanan videolar arasında DiRT 5, Assassin’s Creed: Valhalla oynanış videosu gibi detaylar yer alıyordu. Bilinen oyunların yanı sıra The Medium gibi ilk defa gösterilen ve beğeni toplayan yapımlar da yer aldı. Inside Xbox ilk yayını sırasında gösterilen oyunların tamamı ise aşağıdaki gibi sıralandı.

Inside Xbox yayınında gösterilen oyunlar listesi

Bright Memory Infinite

DiRT 5

Scorn

CHORUS

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

Call of the Sea

The Ascent

The Medium

SCARLET NEXUS

Secon Extinction

Yakuza: Like a Dragon

Assassin’s Creed: Valhalla


Exit mobile version