inFamous: Second Son İçeriğini Ücretsiz İndirebilirsiniz

inFamous: Second Son'a geri dönmek için geçerli bir sebep olabilir...

inFamous Second Son İçeriğini Ücretsiz İndirebilirsiniz

Son olarak 2014 yılında çıkmış olan bağımsız genişletme paketi inFamous: First Light sonrasında, sessizliğe gömülmüş olan serinin yeni oyunu ile ne zaman karşılaşacağımız belirsiz. Geçtiğimiz haftalarda Sucker Punch Productions tarafından yapılan açıklama ile bir süre daha bekleyeceğimizi öğrenmiştik. Ay başında yapılan açıklamanın ardından, inFamous: Second Son içeriğini ücretsiz olarak bütün oyunculara dağıtılmaya başlandı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Sly Cooper ve inFamous Hakkında Açıklama


PlayStation 4 için özel olarak satışa sunulmuş olan inFamous: Second Son, Cole Macgrath’in hem insanlığı felaketten kurtarmak hem de The Beast’i yok etmek için kendisini feda ettiği ikinci oyunun yedi yıl sonrasındaki bir zamanda geçiyor. Hikayeye göre, bu defa Delsin Dowe isimli bir karakteri yönetiyor ve hayali Seattle şehrinde D.U.P. (Birleşik Koruma Departmanı) birimleri ile mücadeleye giriyoruz. Senaryo boyunca, önceki oyunlarda olduğu gibi, yeni güçler ve yetenekler kazanıyor iken, tercihimize göre iyi veya kötü tarafa geçiş yapabiliyoruz.

Ücretsiz inFamous: Second Son İçeriğini Kaçırmayın

Ana oyunun çıkışından birkaç hafta sonra, Cole’s Legacy adıyla bir indirilebilir içerik yayınlanmıştı. Ne var ki bu içeriğe, sadece oyunu ön-sipariş ile satın alanlar ve Efsanevi Sürüm’e sahip olanlar erişim sağlayabiliyorlardı. Sucker Punch Productions tarafından yapılan yeni duyuru ile sekiz yılın ardından, Cole’s Legacy artık bütün oyuncuların erişimine ücretsiz olarak açıldı.

Buradan edinebileceğiniz indirilebilir içerik, inFamous 2 ve inFamous: Second Son arasında bir bağlantı oluşturuyor. Haliyle New Marais şehrinde yaşananların ardından kendimizi nasıl Seattle şehrinde bulduğumuzu anlamamıza da olanak tanıyor. Bitirdiğinizde ise ana karakterimiz için Cole MacGrath kıyafeti açılacak.

Exit mobile version