Immortals Fenyx Rising Yan Oyunu 2025’te Gelebilir

Bu defa farklı bir kültür bizleri bekliyor olabilir...

Immortals Fenyx Rising Yan Oyunu 2025'te Gelebilir

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Jeff Grubb, Immortals: Fenyx Rising yan oyununa ilişkin birtakım söylemlerde bulundu. Görünüşe göre oyun 2025 yılında satışa sunulabilirmiş. Peki Grubb daha başka neler dedi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Finansal Yıla Ertelendi


Esasen Gods & Monsters olarak duyurulan ama Monster Energy tarafından yapılan itiraz nedeniyle adı Immortals: Fenyx Rising olarak değiştirilen oyun, 3 Aralık 2020 tarihinde PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu.

Bizleri bir kez daha Yunan mitolojisine götüren hikayede, oyuna adını veren Fenyx rolünde olup da her biri tanrılardan esinlenilmiş yedi farklı bölgeye ayrılan açık bir dünyada, Yunan tanrılarını karanlık bir lanette kurtarmak için mücadele ediyorduk.

Immortals Fenyx Rising Yan Oyunu Çalışmaları Başlamış

Çıkışı sonrasında genişletme paketleriyle de desteklenen oyun için, bir süredir ortalıkta devam oyununun geleceğine dair söylentiler dolaşıyordu. Şimdilik Ubisoft tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Games Mess Decides podcast yayınına katılmış olan Giant Bomb gazetecisi Jeff Grubb tarafından söylenene göre Immortals: Fenyx Rising için bir yan oyun görebiliriz.

“Ubisoft Quebec’in Immortal Fenyx Rising devam oyunu, tam bir devam oyunu değil. Daha çok bir yan oyun. Üretim aşamasındaki ismi Oxygen. Bu defa Hawaili Polinezya kültürüne dayalı olacak. Yine Tanrı anlatımcı olacak. Görsel olarak yine stilize etmeye çalışacaklar, ama daha az Breath of the Wild kopyası olacak. Geliştirilme öncesi aşamanın başlarında. Birkaç konsept sanat çalışması gördüm. 2025’te gelebilir.”

Bakalım Ubisoft ve Ubisoft Quebec stüdyosunun Jeff Grubb tarafından söylenenlere nasıl bir geri dönüşte bulunacak veya bulunacak mı? Olası gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version