Immortals Fenyx Rising Devam Oyunu İptal Edilmiş (Güncel)

Fenyx yükselemiyor...

GÜNCELLEME: VGC tarafından yayınlanan, Immortals Fenyx Rising devam oyunu iptal raporu Fransız yayıncı tarafından dolaylı yoldan teyit edildi. Küresel stratejilerinin bir parçası olarak, Quebec stüdyosunun bazı yaratıcı ekipleri ve kaynakları henüz duyurulmamış diğer projelere yeniden yönlendiriliyor ve yeniden tahsis ediliyormuş.

Bu ekiplerin geliştirdiği uzmanlık ve teknolojiler, odaklandıkları büyük markalardaki kilit projelerin geliştirilmesini hızlandıracakmış.

***

Henüz Ubisoft tarafından teyit edilmemiş bir gelişmeye göre, Immortals Fenyx Rising devam oyunu iptal edilmiş. Fransız yayıncı tarafından belirlenen stratejiye bakılırsa, teyit edilmesi durumunda pek de büyük sürpriz olmayabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Aktif Olmayan Hesapları Kapatıyor (Güncel)


Immortals Fenyx Rising devam oyunundan geçtiğimiz yılın Temmuz ayı içerisinde haberdar olmuştuk. Jeff Grubb tarafından aktarılan bilgiler ışığında, yine Ubisoft Quebec tarafından Oxygen kod adıyla geliştirilmekte olan oyunda bu defa bize Hawaili Polinezya kültürüne dayalı bir hikaye sunulacaktı. Yine bir tanrı anlatımcının olacağı, görsel açıdan daha az Breath of the Wild oyununu anımsatacağı ve 2025 yılında gelebileceği söyleniyordu.

Immortals Fenyx Rising Yan Oyunu 2025'te Gelebilir

Immortals Fenyx Rising Devam Oyunu İptal Edildi Mi?

Yakın bir zaman önce aktarılan yeni bilgilere bakılırsa, Immortals Fenyx Rising devam oyunu sizlere ömür. VGC sitesine birden fazla kaynak üzerinden aktarılan bilgilere göre Ubisoft Quebec, devam oyununun geliştirilme aşamasının erken bir safhasındaymış. Ancak şirket başkanı, fikri mülkiyeti tesis etmede hissedilen zorluklar nedeniyle bu ayın başlarında iptal etmiş.

Şimdilik Fransız yayıncı tarafından gelen bir teyit veya yalanlama yok iken, bir sözcü de VGC sitesine şirketin söylentiler üzerine herhangi bir yorumda bulunmadığını söyledi.

2020 yılının Aralık ayında satışa sunulmuş olan Immortals Fenyx Rising, kendisine makul ölçüde bir kitle edinmişti. Ne var ki bu kitle indirim dönemleri ile oluşmuştu. Satışları anlamında ise Avrupa bölgesindeki aynı zaman aralığında Assassin’s Creed Valhalla ile karşılaştırıldığında % 70 oranında daha düşüktü.

Bildiğiniz gibi Ubisoft, tatil dönemindeki oyun satışları rakamlarının beklenenin altında kalmasının ardından, Ocak ayı içerisinde yaptığı açıklama ile henüz duyurusu yapılmamış olan üç oyunu iptal ettiğini ve en büyük markalarına ve canlı servis oyunlarına daha fazla odaklanacağını söylemişti. Söz konusu bu strateji ve Immortals Fenyx Rising’in ortalama satış performans göz önünde bulundurulduğunda, devam oyununun iptal edildiğinin olası bir şekilde teyit edilmesi de şaşkınlık yaratmayacaktır diye düşünüyoruz.

Exit mobile version