Star Wars: Eclipse Detayları Orta Çıkıyor

Quantic Dream tarzı bir Star Wars oyununa hazır mıyız?

Star Wars Eclipse Detayları Orta Çıkıyor

İlk Star Wars: Eclipse detayları sızdırıldı. Resmiyet kazandığı takdirde bizleri memnun edecek bir oyun ile karşılaşacağız. Peki bu detaylar neler? Haberimizde sizi bekliyorlar.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2021 Şovunda Gösterilenler


 

Zaman içerisinde çıkan söylentilerin ardından Quantic Dream tarafından geliştirilmekte olan Star Wars: Eclipse, The Game Awards 2021 şovu sırasında duyurulmuştu. Detroit: Become Human sonrasında nasıl bir oyun ile karşımıza çıkacağını merak ettiğimiz Fransa menşeli stüdyo, bizleri epey heyecanlandırmıştı.

Göze hoş görünen bir fragman ile ortaya çıkan Star Wars: Eclipse hakkında oyun görüntülerin sunulmamış olmasına ek olarak, Tom Henderson tarafından söylenenlere göre üç veya dört yıl sonra çıkacak. Haliyle bu da ilk detaylar için epey bir süre beklememiz anlamına geliyordu.

Bildiğiniz gibi iddialar, sızıntılar ve söylentiler, oyun dünyasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu da doğal olarak, resmi detayların açıklanmasından önce, çeşitli kaynaklar tarafından yeni oyun hakkındaki ilk söylentilerin sızdırılabileceği anlamını taşıyor. Nitekim beklenen de oldu, sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Bizleri Nasıl Bir Star Wars: Eclipse Bekliyor?

AccNGT tarafından yapılan paylaşım ile Star Wars: Eclipe detayları ortaya çıktı. Bahsi geçen kaynağın, The Game Awards 2021 şovundaki duyurusu öncesinde, bir ekran görüntüsü ile oyunun tam ismini sızdırmış olmasına bakarak güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Ne var ki yine de açık kapı bırakmakta fayda var.

Verilen bilgilere göre, iddialı ve özgün olarak tanımlanan yeni Star Wars oyunu Quantic Dream Montreal ve Paris stüdyoları tarafından bir buçuk yıldır ve kendilerine özel bir grafik motoru ile geliştiriliyor. The Last of Us’tan esinlenilen oyun, açık dünya oynanış sunan ve çizgisel olmayan etkileşimli hikaye anlatımı özelliği taşıyan aksiyon-macera türünde olacak. Aksiyon oynanışı geleneksel olacak iken, stüdyonun daha önceki oyunları ile karşılaştırıldığında, daha fazla oynanabilir karakter içerecek.

Daha önceden ortaya atılan bilgiler ile çok oyunculu modunun da bulunacağını öğrenmiştik. AccNGT bu bilgiyi onaylıyor, ama mod ile ilgili herhangi bir detay verilmiş değil. Bu mod ile ilgili detaylar için bir süre beklememiz gerekecek.


Sızdırılan Star Wars: Eclipse detayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni Quantic Dream oyununun detayları sizi heyecanlandırdı mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version