İlk Pokemon GO Türkiye Etkinliği Başlıyor!

İstanbul İstinye Park AVM'de Pokemon avı başlıyor!

İlk Pokemon GO Türkiye Etkinliği Başlıyor!

Ülkemiz pazarına giriş yapması ile ilk Pokemon GO Türkiye etkinliği de duyuruldu. Bu hafta içerisinde başlayacak olan etkinliğin, büyük bir ilgi ile karşılanacağı tahmin ediliyor. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Pokemon GO’nun Türkçe Sürümü Basına Gösterildi


Android, iOS ve iPadOS için geliştirilmiş ve 2016 yılında yayınlanmış olan arttırılmış gerçekçilik tabanlı oyunun Türkçe sürümü, geçtiğimiz hafta içerisinde basına gösterilmişti. GPS sistemi ile gerçek dünyada Pokemon’ın yerlerinin tespit edilmesine yakalanmasına, eğitilmesine ve sanal yaratıklar ile savaşmalarına olanak tanıyan Pokemon GO, App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor. Ücretsiz olmasına rağmen, tercihen oyun içi eşyalar için uygulama içi satın alımlar yapabilmek mümkün oluyor.

Dünya genelinde büyük bir popülaritesi olan oyunun, ülkemiz pazarına girişi sonrasındaki ilk etkinliği yakın bir zaman önce duyuruldu. İstanbul İstinye Park AVM’de 18 – 20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğin detayları şöyle;

İlk Pokemon GO Türkiye Etkinliği Detayları

Geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında medya ile Türkçe dil desteği ve ülkemizdeki planlarını paylaşılan dünyaca ünlü popüler mobil oyun Pokemon GO, bu kez oyuncu topluluğuyla buluşmaya hazırlanıyor. Sosyal medya kanalları üzerinden yapılan duyuruya göre etkinlik 18-19-20 Mart tarihlerinde, İstinye Park’ta gerçekleşecek ve AVM’nin açık olduğu saatler boyunca devam edecek.

Etkinlik günleri boyunca İstinye Park, Spor Salonları ve PokeDuraklar ile dolacak. Etkinlik alanını ziyaret eden oyuncuların verilecek oyun içi görevleri yaparak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacağı belirtiliyor.

İstanbul’da gerçekleşecek olan bu ilk etkinlikten sonra, diğer şehirlerde gerçekleşecek etkinlik duyuruları için Pokemon GO Türkiye’nin Facebook, Instagram ve Twitter hesapları sosyal medya kanallarını takip edebilirsiniz.

 

 

 

Exit mobile version