İlk Borderlands Filmi Görselleri Yayınlandı

Heyecan da üst seviyeye çıktı...

İlk Borderlands Filmi Görselleri Yayınlandı

İlk Borderlands filmi görselleri ortaya çıktı. Vizyona girmesini iple geçtiğimiz filmde, serideki karakterlerin nasıl göründüklerini böylece öğrenme fırsatımız oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Until Dawn Filmi Yapım Aşamasında


Borderlands filmi için oldukça uzun zaman önce çalışmalara başlanmış olsa da, 2020 yılı itibarıyla yeni yeni gelişmeler sık sık karşımıza çıkmıştı. Yönetmen koltuğunda oturan Eli Roth tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, film uyarlaması ile hem serinin sıkı hayranlarına hem de seri ile yeni tanışan veya tanışacak olan oyunculara hitap edilmesi hedefleniyor.

Paralel bir Borderlands sinematik evreninde geçecek olan film uyarlaması, oyunlardan bağımsız bir çizgide ilerleyecek. Bu da, işlenen konuyu anlayabilmek için oyunları oynamış olmanızın gerekmeyeceği anlamını taşıyor. Ancak olası devam filmlerini anlayabilmek için de bu filmi izlemiş olmanız gerekecek.

İlk Borderlands Filmi Görselleri, Karakterleri Ekranımıza Getiriyor

9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanan Borderlands için, 2 yeni görsel paylaşıldı. İlk olarak People sitesi tarafından paylaşılan ve sonra da Gearbox resmi sosyal medya hesaplarına taşınan görsellerde, serinin önemli karakterlerini ve Cate Blanchett tarafından canlandırılan Lilith hanımı görebiliyoruz.

Filmin hikayesine göre kötü şöhretli hazine avcısı Lilith, Atlas’ın (Edgar Ramirez) evrendeki en güçlü S.O.B. olup da kaybolan kayıp kızını bulmak için Pandora gezegenine dönecek. Görev için de Roland (Kevin Hart), Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) ve Claptrap (Jack Black) ile bir ekip kurup, tehlikeli çeteler ve yaratıklar ile zorlu bir mücadeleye girişecekler.

Filmin güncel kadrosu ise şu şekilde;

Exit mobile version