İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver’da Başlayacak

Bakalım çekimlere ne zaman başlanacak?

İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver'da Başlayacak

Deadline sitesine yansıyan yeni habere göre, ikinci The Last of Us sezonu çekimleri için Vancouver şehri seçilmiş. Part 2 oyununun hikayesine geçilecek olan dizinin ikinci sezonu, büyük bir heyecanla bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İlk The Last of Us Sezon 2 Görseli Paylaşıldı


The Last of Us, son dönemde hiç olmadığı kadar gündemde kalmaya devam ediyor. 2020 yılı içerisinde çıkan Part 2 sonrasında, geçtiğimiz yıl PlayStation 5 için satışa sunulan ve bu hafta içerisinde PC kullanıcıları ile de buluşan Part 1 ve dizi uyarlaması ile sık sık karşımıza çıkmıştı.

Daha ilk sezonun ikinci bölümündeyken HBO şirketinden yeşil ışık alan ikinci sezon, bildiğiniz gibi devam oyununda yaşananları anlatacak. Ne var ki bazı açıklamalarda bulunan baş yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann, ikinci oyunun tek bir sezona sığdırılamayacağını söylemişlerdi. Haliyle üçüncü, hatta belki dördüncü sezona da kesin gözüyle bakabiliriz.

İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver Şehrinde Başlayacak

Geride bıraktığımız haftalarda Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Druckmann, ikinci sezon ile ilgili bir görsel paylaşarak bizleri heyecanlandırmıştı. Abby ‘Abigail’ Anderson karakterinin kolunu gördüğümüz bu görselin ardından, Deadline sitesine yansıyan yeni habere göre, yeni sezonun çekimlerine Vancouver şehrinde başlanacağı HBO tarafından onaylandı. Bir hatırlatma yapmak gerekirse, Part 2 oyununun hikayesi ise Pasifik Kuzeybatı’sında geçiyordu.

Geçtiğimiz ayın ortalarına doğru HBO Max Youtube kanalı üzerinden dokuzuncu bölümü yayınlanan The Last of Us Podcast yayını sırasında Craig Mazin, “Aynı süreci tekrarlamamızı bekleyebilirsiniz, yani hikayeyi özel yapanın ne olduğuna ve hikayenin ruhuna bakacağız. Ve buna dokunulmaması gerekiyor. Ve sonra da anbean tempo ve karakterler aynı kalabilir de değişebilir de. Bir ortamdan diğerine aktarır iken, o hikayeye yapılması gerekeni yapacağız.” yorumunda bulundu.

Son olarak, Şubat ayının başlarında Josh Horowitz tarafından röportaja katılan Bella Ramsey ise “İkinci oyunda ne olduğunu biliyorum ve potansiyel olarak bir süreliğine Pedro’suz olacağım için gerginim. Gerçekten üzücü olacak.” demişti.

Exit mobile version