İki Ubisoft Oyunu Daha Steam’e Geliyor

Oyunlar sıraya girdiler...

İki Ubisoft Oyunu Daha Steam'e Geliyor

Fransız yayıncı tarafından yapılan duyuru ile iki Ubisoft oyunu daha Steam mağazasının yolunu tuttu: Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition ve The Division 2. Peki bu oyunlar hangi tarihlerde mağazaya gelecekler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Kış İndirimi 2022: Yüzlerce Oyun Sizi Bekliyor!


2019 yılından bu yana oyunlarını PC platformunda Epic Games ve kendi mağazası üzerinden satmakta olan Fransız yayıncı, daha fazla kitleye ulaşabilmek ve aktif oyuncu sayısını arttırmak için Steam’e dönüş kararı almıştı. Sonrasında da Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising ve Roller Champions oyunlarını bu mağazadan da satışa sunmuştu. Son olarak Watch Dogs: Legion için 26 Ocak 2022 tarihinin verilmesinden sonra, iki Ubisoft oyunu daha Steam mağazasına gelecek.

İki Ubisoft Oyunu Hangi Tarihlerde Steam’e Geliyorlar?

Bahsi geçen oyunlardan Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition, 5 Ocak 2023 Perşembe günü mağazada olacak. Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills ve çok daha fazla karakterin bulunduğu oyunda, üçlü bir takım oluşturuyor ve Ramona karakterinin kötü eski sevgilileri ile mücadeleye girişiyoruz.

The Division 2 için de, 12 Ocak 2023 Perşembe günü seçilmiş. The Division için devam niteliği taşıyan oyun, bizi Washington D.C.’ye götürüyor. New York şehrinde yaşanan felaketin aylar sonrasındaki bir zamanda geçen The Division 2, ajanlar olarak bizi şehri kurtarmakla görevlendiriyor. Tabii ki bu esnada Black Tusk, Hyenas, Outcasts ve True Sons gibi birbirinden tehlikeli topluluklar ile mücadele etmek durumundayız.

İçerik anlamında bir hayli desteklenmiş olan devam oyunu, General Anderson ile husumetimizin olduğu, Tidal Basin ve Manning National Zoo kaleleri için yeni zorluk seçeneklerinin, yeni bir teçhizatın, Apparel görevlerinin, hedeflerin, liglerin ve küresel etkinliklerin olduğu onuncu sezonun ortasında bulunuyor.

Fransız yayıncı tarafından belirtilene göre ana oyunun yanı sıra Warlords of New York genişletme paketi de Steam oyuncuları ile buluşturulacak. Eğer isterseniz, şu anda hem The Division 2 hem de Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition oyunlarını istek listenize alabiliyorsunuz.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

The Division 2 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version