Humble Bundle’ın Deprem Yardım Paketi Yayınlandı

Beklenen paket, sonunda yayınlandı!

Geçtiğimiz haftalarda çalışmaların başladığından Humble Bundle’ın deprem yardım paketi, Türkiye-Syria Eartquake Relief Bundle adı altında yayınlandı. Peki bu paketin içeriğinde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: IGG de Deprem Bölgesine Yardım Elini Uzattı!


Şubat ayında yaşadığımız ve toplamda on bir ilimizin etkilendiği deprem felaketinin üzerinden neredeyse bir ay geçti. Bu süreçte, oyun dünyasından da geliştiriciler ve yayıncılar da yardımlarını esirgemediler. Her birine tek tek teşekkür ediyoruz. Bu yayıncıların arasında Humble Bundle da vardı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile ortaklar ile görüşüldüğünden ve en kısa sürede daha fazla bilgilendirmenin yapılacağı söylenmişti.

Gotham-Knights-icin-Inceleme-Puanlari-Ne-Diyor

Humble Bundle’ın Deprem Yardım Paketinde Neler Var?

Yakın bir zaman önce, Türkiye-Syria Eartquake Relief Bundle adındaki paket yayınlandı. Elde edilecek gelirin ülkemizdeki ve Suriye’de sağlık, gıda, barınma ve yol tamiri konularında çalışma yürüten Direct Relief, International Medical Corps ve Save the Children yardım kuruluşlarına aktarılacağını duyurdu. Toplam değeri 565 TL olup, 9 Mart 2023 Perşembe günü sona erecek Türkiye-Syria Eartquake Relief Bundle içeriğinde yetmiş iki adet oyun bulunuyor.

Biz bu haberi yazarken 11.736 adet satılmış olup, 7.126.374 TL toplanmıştı. İçeriğindeki oyunları ayrı ayrı satın almanız durumunda 1000 doların üzerinde harcama yapmanızın gerekeceği ve pek çok Türk oyununa da yer verilen pakette bulunan oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version