Horizon Zero Dawn 2 Sızıntıları ile Heyecanlandırıyor!

Dostlarınızla beraber ava çıkmaya ne dersiniz?

Paylaşılan iş ilanlarının birçoğu, Guerrilla Games‘in şu anda Horizon Zero Dawn 2 üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Firma tarafından yayınlanan yeni iş ilanları HZD 2 hakkında yeni detayları gün yüzüne çıkardı. Peki bu detaylar arasında neler var? HZD 2 ne zaman çıkacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 PlayStation Store’dan Kaldırıldı


Horizon Zero Dawn 2 Hakkında Yeni Detaylar

Guerrilla Games’in şu anda HZD 2 üzerinde çalıştığı eminim herkes tarafından bilinen bir gerçek. İlk oyunun yakaladığı başarıdan sonra stüdyonun yapımı bir seri haline dönüştürmesi kaçınılmazdı. Yayınlanan iş ilanları da bu düşüncelerimizi doğrular cinsten.

Video Games Chronicle tarafından aktarılan bilgilere göre Guerrilla Games bir Horizon üçlemesi planlamakta. Yeni oyunun co-op modu barındırması ve ”devasa” bir açık dünyaya sahip olması da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Söz konusu kaynaklara göre, Guerrilla zaten en başından beri markayı bir seri haline dönüştürmeyi planlıyormuş.

Yeni nesil donanım ile beraber (PS5) HZD 2’nin planlanan hedeflerini rahatlıkla tutturacağından hiç şüphemiz yok.

Son olarak ilk oyun için başlangıçta bir co-op modu planlanmış, ancak geliştirme aşamasında ekibin diğer alanlara odaklanması bu planın rafa kaldırılmasına sebebiyet vermiş. VGC’nin 2014 yılında sızdırdığı Zero Dawn konsept çalışması da bu planı teyit ediyor.

Horizon Zero Dawn 2

Bahsi geçen konsept tasarımında birden fazla oyuncunun mekanik bir canavarla savaştığı görülmekte. İlgili çalışmaya yukarıdan göz atabilirsiniz. HZD’nin devam oyunu henüz resmi olarak duyurulmuş değil. PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olma ihtimali ise yüksek. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz.


Peki ya siz bu sızıntılar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version