Horizon: Forbidden West’in PS4 Görüntüleri Harika

Genel olarak tatmin edici bir görsellik olacak...

Horizon Forbidden West'in PS4 Görüntüleri Harika

Geliştirilme süreci devam eden Horizon: Forbidden West’in PS4 görüntüleri yayınlandı. Konsolun gücü göz önünde bulundurulduğunda Guerrilla Games stüdyosunun harikalar yarattığı görüntülere haberimizin içeriğinden bakabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West 14 Dakikalık Oynanış Videosu!


Horizon: Forbidden West, hiç şüphesiz ki oyuncular olarak büyük bir merakla beklediğimiz oyunlardan bir tanesi. 18 Şubat 2022 tarihinde PS4 ve PS5 için satışa sunulacak devam oyunu, Aloy için ilkine kıyasla daha zorlu bir maceraya davetiye çıkartacak.

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabildiğiniz Horizon: Forbidden West, PS4 için 599 TL ve PS5 için de 699 TL fiyat etiketine sahip. Bununla birlikte, ücretsiz versiyon yükseltme hakkının sunulacağı da yakın bir zaman önce Sony Interactive Entertainment Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan tarafından onaylanmıştı.

İlk oyunun altı ay sonrasında geçecek olan yeni oyun ile devam edecek olan Aloy hanım kızımızın hikayesi batıda, uzak gelecekteki Amerika topraklarında devam edecek. Pasifik sahillerine geri dönecek olup, gizemli ve ölümcül bir hastalığı keşfedeceğiz.

Senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz yerlerin arasında San Francisco şehrinin de bulunacağının belli olduğu oyunda Sylens dahil eski dostlarımız yeniden karşımıza çıkacak iken, yeni kabileler ile tanışıp, yeni yoldaşlar edineceğiz. Doğal yaşamın yanı sıra kaplumbağa, domuz ve mamut gibi yeni düşman türleri ile mücadele etmek ve dünyayı kurtarmak için aradığımız cevapları bulmaya çalışacağız.

Horizon: Forbidden West’in PS4 Görüntüleri Memnun Edici

Bildiğiniz gibi bu zamana kadar yapılan oynanış gösterimlerinde, hep PlayStation 5 versiyonu karşımıza çıkmıştı. Haliyle PlayStation 4 versiyonunun nasıl görüneceği konusunda hiçbir fikrimiz olmakla birlikte, bir hayli de merak eder olmuştuk. Sony Interactive Entertainment ise bu merakımızı gideren ekran görüntülerini sonunda paylaştı.

Sizlerin de gördüğü üzere, PS4 versiyonunun da göze gayet hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Çevre ve makinelerin detayları, bitki örtüsü ve sudaki yansımalar, konsolun gücüne göre iyi bir seviyede. Bununla birlikte Guerrilla Games stüdyosu, her iki PlayStation versiyonunun performans anlamında birbirini baltalamadığı ve biz oyuncular açısından endişe edilecek bir şeyin olmadığını söylüyor.

Son olarak, Horizon: Forbidden West oyununda Pullcaster, Shieldwing ve Diving Mask gibi yeni teçhizatları olacak. Pullcaster ile daha hızlı tırmanabiliyor iken, Shieldwing ise esasen paraşüt oluyor ve oldukça yüksek noktalardan bir tarafımızı kırmadan inebilmemize olanak tanıyor. Diving Mask ise su altı araştırmasındaki en büyük yardımcımız olacak. Ayrıca Focus da yeni oyunda geliştirilecek. Bu sayede, serbest tırmanış yapabileceğimiz noktaları görebilecek olup seyahat veya çatışma için daha fazla makineyi tarafımıza geçirme yeteneği sunacak.

Çatışma kısmında ise Spear (Mızrak) yeni saldırılar yapmaya imkan tanıyacak. Bow (Yay) ile de ok düşmanların zayıf noktalarını ortaya çıkartmak için zırhlarını sökebileceğiniz ok türleri olacak. İlk oyunda da kullandığımız Slingshot (Sapan) ise yapışkan el bombaları ile düşmanları geçici olarak durdurmaya olanak tanıyacak.

 

Exit mobile version