Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 için Geliyor!

PlayStation 4 sahipleri üzgün...

Horizon Forbidden West Burning Shores PS5 için Geliyor!

Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, Aloy hanımın yeni bir maceraya pupa yelken açacağı Horizon Forbidden West: Burning Shores içeriğini duyurdular. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Duyuruları ve Yeni Haberler


19 Nisan 2023 tarihinde yayınlanması beklenen yeni genişletme paketi, PlayStation 5 için özel olarak geliştiriliyor. Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, her ne kadar ana oyun eski nesle çıkmış olsa da, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Burning Shores da eski nesil konsol sahiplerini üzecek olan bir diğer genişletme paketi olacak.

Horizon Forbidden West: Burning Shores, Yeni Bölgeye Götürecek

Şimdilik pek bir detay bulunmuyor. Ana oyunun bittiği noktadan devam edecek ve Tenakth klanının topraklarının güneyindeki volkanik bir takımadaya gideceğimiz içerikte, yeni karakterler ile tanışacak ve yeni maceralara çıkacağız. Duyuru fragmanında ise, ana Zero Dawn ve Forbidden West haritalarında da karşımıza çıkan, işlevini yitirmiş devasa makineyi (Horus) hareketli halde görebilmek de mümkün oluyor. Ayrıca Hollywood yazısından da anlayabileceğiniz üzere, bu yeni bölge esasen Los Angeles şehri.

Peki bu içerin neden sadece PlayStation 5 için çıkıyor? Stüdyo, konuya ilişkin olarak şöyle bir açıklamada bulunmuş;

“Burning Shores için yaratıcı vizyonumuz, Aloy’u Los Angeles harabelerine götürecek iddialı bir genişleme olması yönünde. Yabani bitkilerle kaplı ve su ve Güneşkanat üstünde bütünüyle keşfedebileceğiniz parçalanmış bir şehir. Gölgesinde Aloy’un bütün yeteneklerini ve becerilerini kullanarak üstesinden gelmesinin gerektiği devasa bir makine tehdidi, büyük bir zorluk dolaşıyor. Bu büyük vizyonu teknik ve yaratıcı bir şekilde başarabilmek için, inanılmaz bir deneyim yaratmak için sarf ettiğimiz bütün çabamızı PlayStation 5 konsolluna odaklamak gibi zor bir karar verdik.”

Merak edilen daha başka detayların ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir şey söylenmiyor, ama önümüzde uzun bir zaman olmadığı için fazla beklememiz gerekmeyebilir.

Exit mobile version