Horizon Dizisi Horizon 2074 Olarak Anılacak

İki farklı zaman diliminin anlatımı bizleri bekliyor...

Horizon Dizisi Horizon 2074 Olarak Anılacak

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru Sony tarafından yapılan açıklama ile yalnızca bir süredir söylenti olarak ortalıkta dolaşan God of War dizisi teyit edilmemiş, Gran Turismo filmi ve Horizon dizi de duyurulmuştu. Yakın bir zaman önce Gran Turismo filmi için merak edilen detaylar ortaya çıkmış iken, Jeff Grubb tarafından aktarılanlar ile Horizon dizisi hakkında da ilk bilgileri öğrenme fırsatımız oldu.


İlginizi Çekebilir: Üçüncü Horizon Oyunu için Çalışmalar Başlamış


Horizon Dizisi Horizon 2074 Detayları Ortaya Çıkıyor

Bildiğiniz gibi Killzone serisi ile tanınan Guerrilla Games, 2015 yılının E3 fuarındaki duyurusunun ardından 2017 yılında satışa sunulan Horizon: Zero Dawn ile oldukça farklı bir yöne gitmişti. Bu defa açık dünya oynanış ile desteklenen rol yapma oyunu, bizi Aloy rolüne bürünüp de yaklaşan büyük tehlikeye karşı hem kendimizi hem de kabilemizi korumaya çalıştığımız zorlu bir maceraya çıkartmıştı. Devam niteliğindeki Horizon: Forbidden West ise Şubat ayı içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulmuştu.

Her iki oyunun da sağladığı büyük başarının ardından Sony Interactive Entertainment ve PlayStation Productions, bir de dizi uyarlaması ile karşımıza çıkmaya karar verdiler. Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizi uyarlaması için henüz bir detay paylaşılmamış olsa da, gazeteci Jeff Grubb tarafından aktarılana göre adı Horizon 2074 olarak belirlenmiş. Dizinin yönetmenleri Jack Boem (The Boys ve What We Do in the Shadows) ve Adam Bocknek (The Boys) olacak iken, Sanat Yönetmeni ise Michele Brady (The Expanse) olarak seçilmiş.

Dahası ise, hikayenin oyunda gördüğümüz olaylar ve çöküşün başlaması olmak üzere iki farklı zamanda geçeceği ve aynı oyunlarda olduğu gibi günümüz dünyasındaki her şeyin çökmeye başladığı zamana tanıklık edecekmişiz. Çekimlerin Toronto şehrinde başladığı Horizon 2074, oyunların geçtiği dünyadaki diğer elementlerin açıklanacağı bir ilerleyiş sunacakmış. Şu an için oyuncu kadrosu ile ilgili bir detay ne yazık ki bulunmuyor.

Exit mobile version