Hogwarts Legacy, Örümcek Korkusu Olan Oyuncuları Düşünüyor

Oyuncular düşünülüyor...

Hogwarts Legacy, Örümcek Korkusu Olan Oyuncuları Düşünüyor

Hogwarts Legacy için yayınlanan yeni güncelleme ile örümcek korkusu olan oyuncular için bir engel kaldırılmış oldu. Eğer sizin de örümcek korkunuz olup da bu yüzden oyunda ilerlemekte zorlanmışsanız, ilgili ayar ile büyük ölçüde rahat bir deneyim yaşayabilmeniz mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Güncel Satış Rakamları Açıklandı


Warner Bros. Games cephesinde Hogwart Legacy ile ilgili büyük başarılar kaynaklı mutluluk devam ediyor. 10 Şubat 2023 tarihinde ilk olarak PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan oyun, son açıklanan rakamlara göre on beş milyon satış adedi barajını aşmış ve yayıncı şirketin bir milyar dolar gelir elde etmesini sağlamıştı. Bu durumun, oyunun dünya genelinde mevcut nesil konsollara göre daha yaygın bulunan PlayStation 4 ve Xbox One için de çıkışının ardından daha da katlanacağına şüphe yok.

Hogwarts Legacy İçin Arachnophobia Modu Yayınlandı

Diğer yandan Hogwarts Legacy için yayınlanan güncellemeler ile içerik desteği de tam gaz devam ediyor. Yakın bir zaman önce PC, PlayStation 5 ve Xbox Series güncellemesi, oyunun kapsayacak şekilde yığınla hata çözümlemesi ve performans iyileştirmeleri, Twitch üzerinden düşürülebilecek Professor Ronen Kozmetik Seti için destek ve örümcek korkusu olan oyuncular için de Arachnophobia modu eklendi.

Erişilebilirlik seçeneklerine eklenen bu modu açtığınız zaman, düşman örümceklerin görünümleri değiştiriliyor, örümceklerin sıçrayışları kaldırılıyor ve keskin çığlıkları azaltılıyor, küçük örümcek zemin etkisi yumurtaları kaldırılıyor ve sabit örümcek cesetleri görünmez oluyor. Ne var ki Field Guide üzerindeki örümcek görsellerine dokunulmuyor.

Esasen bu yönde bir adımın atılması ilk günden beri geliştirici stüdyonun gündemindeydi ve en nihayetinde hayata geçirildi. Hem daha fazla kişiye erişilebilmesi, hem de oyuncuların hassas oldukları noktaların önemsendiğinin gösterilmesi açısından da yerinde bir hamle olduğunu söyleyebiliriz.

Exit mobile version