Hogwarts Legacy Kayıt Sistemi Detaylandırıldı

Oyuncuları üzmeyecek bir sistem bizi bekliyor...

Hogwarts Legacy Kayıt Sistemi Detaylandırıldı

Tanıtımlara tam gaz devam eden WB Games Montreal, Hogwarts Legacy kayıt sistemi işleyişi dahil çapraz platform desteği hakkında merak edilen detayları ortaya çıkarttı. Aynı sistem üzerinden oynayacak olan oyuncular üzülmeyecekler. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Hogwarts Legacy Oynanış Videosu


Çıkış zamanı yaklaştıkça hakkında yeni detayların ortaya çıktığı Hogwarts Legacy ile 10 Aralık 2023 tarihinde buluşacağız. Büyücülük dünyasını tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrencinin rolünde olacağımız oyun için WB Games Montreal, aynı sistem üzerinden oynamayı planlayan kullanıcılar için sevindiren bir haber paylaştı.

Hogwarts Legacy Kayıt Sistemi Büyük Kolaylık Sağlayacak

Twitter üzerinden sorulan sorulara cevap veren geliştirici, oyun içinde kayıt yapabilmeniz için dört farklı hanenin sunulacağını söylüyor. Öyle ki, dört ayrı karakter hanesi ve her yeni karakter için de iki tip kayıt fonksiyonu ve hanesi olacakmış. Otomatik kayıt için beş, elle kayıt yapmak için de on hane seçeneğimiz olacak.

Bir diğer önemli detay ise, kayıt dosyalarının platformlar arası taşınmasının mümkün olmayacağı. Ancak oyunu birden fazla platform üzerinden aldıysanız ve bunları birbirine bağlarsanız, ödülleri platformlar arasında kullanabilmeniz mümkün olacak.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için 10 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulacak olan Hogwarts Legacy, PlayStation 4 ve Xbox One için 4 Nisan 2023 ve Switch için de 25 Temmuz 2023 tarihinde kullanıcılar ile buluşacak.

Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (720p 30 FPS, Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Gereksinimler (1080p 60 FPS, Yüksek Kalite Ayarları)

Ultra Gereksinimler (1440p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Ultra 4K Gereksinimler (2160p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Exit mobile version