Hogwarts Legacy Dizisi Mi Geliyor?

HBO şimdilik bir açıklama getirmiş değil...

Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, Giant Freaking Robot sitesi tarafından Hogwarts Legacy dizisi üzerinde çalışıldığı iddia edildi. Proje üzerinde çalıştığı söylenen HBO tarafından da bu iddianın doğruluğunu kanıtlayan bir açıklama yapılmış değil.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Modu Geliyor


Hogwarts Legacy, son dönemde adını sık sık duyduğumuz bir oyun olmaya devam ediyor. Steam satışlarında fırtına gibi esen ve hatta Steam Deck cihazına da iki haftadır zirveyi kaptırmayan Hogwarts Legacy, Warner Bros. Şirketini de performansı ile bir hayli memnun etmiş durumda. Öyle ki, açılış haftasında, Avrupa genelinde, Elden Ring ile karşılaştırıldığında % 56 daha fazla başarı elde etti. Bu durum HBO şirketinin de dikkatini çekmiş olacak ki, bir dizi uyarlaması için kolları sıvamış.

Hogwarts-Legacy-Inceleme-Puanlari

Hogwarts Legacy Dizisi Geliyor Mu?

Giant Freaking Robot sitesinde yer alan habere göre, HBO tarafından Hogwarts Legacy HBO Max üzerinden yayınlanacak olan dizi uyarlaması için düğmeye basılmış. Haberin içeriğinde de, bahsi geçen bilginin güvenilir kaynakları üzerinden ulaştırıldığını belirtmişler.

Şimdilik hiçbir detay verilememiş olsa da, oyunda olduğu gibi Harry Potter romanları ve yan senaryolu Fantastik Canavarlar öncesinde geçen bir hikayenin sunulacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

10 Şubat 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkmış olan Hogwarts Legacy, 4 Nisan 2023 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One ve 25 Temmuz 2023 tarihinde de Switch kullanıcıları ile buluşacak.

Hikaye olarak 1800’lü yıllardaki Hogwarts kalesinde geçen oyunda, büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci rolüne bürünüyoruz.

Exit mobile version