HITMAN Geliştiricisi Çevrimiçi RPG Oyunu Geliştiriyor

Farklı bir yapım ile karşımıza çıkacaklar...

HITMAN Geliştiricisi Çevrimiçi RPG Oyunu Geliştiriyor

HITMAN geliştiricisi IO Interactive, uzun zamandan sonra yeni bir oyun duyurusunda bulundu. Şimdilik hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, Project Fantasy kod adıyla çevrimiçi RPG oyunu geliştiriliyor.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Mart 2023 Oyunları Duyuruldu


Son HITMAN üçlemesinin finali sonrasında Ajan 47’yi tatile göndermiş olsa da içerik anlamında desteklemeye devam eden IO Interactive, bildiğiniz gibi Project 007 kod adıyla yeni bir James Bond oyunu üzerinde çalışıyordu. Danimarka menşeli stüdyo, bugün yaptığı duyuru ile çevrimiçi rol yapma oyunu projesini duyurdu.

HITMAN Geliştiricisi Çevrimiçi RPG Oyunu ile Karşımıza Çıkacak

Project Fantasy kod adıyla geliştirilmekte olan yeni oyun, oldukça uzun bir süredir geliştirilme aşamasındaymış. Stüdyo tarafından söylenene göre, çıkılan bu yeni macera yaratıcılıklarını, yeteneklerini ve aynı zamanda da kimliklerini genişletecekmiş. Bununla birlikte, oyuncuları eğlendirmenin yanı sıra, oluşturulan bu yeni evrenin yıllarca sunulacak olan destek ile genişletileceği de söylenmiş.

Şu an için Project Fantasy ile ilgili konu, çıkış tarihi ve platformları ve mekanikleriyle ilgili detay verilmemiş, ama Kopenhag, Malmö ve Barcelona stüdyolarının ortaklaşa çalıştıklarının söylendiği oyunda ejderhalar, büyücüler ve krallıklar ile dolu bir fantezi evreni bizi bekliyor.

2021 yılında Windows Central sitesinde yer alan bir haberde, bu oyunun Destiny 2 ve World of Warcraft benzeri bir oyun olacağı söylenmişti. Merak edilen detayların ne zaman açıklanacağına dair ipucu verilmiyor. Haliyle oyun ile ne zaman tanışacağımıza dair bir şey söylemek zor görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Son olarak, geliştiricinin Youtube kanalında tasarım, programlama, animasyon, üretim ve sanat olmak üzere geliştiriciler ile ilgili sahne arkası videolar bulunuyor.

Exit mobile version