Hitman 3 Sistem Gereksinimleri

Hitman 3 sistem gereksinimleri ve Hitman 3 Türkiye fiyatı açıklandı.

PC tarafında Epic Games’e özel olacak olan Hitman 3 ‘ün PC sistem gereksinimleri resmi olarak mağaza üzerinden açıklandı. Yapılan açıklama ile birlikte Hitman 3 sistem gereksinimleri ve Hitman 3 Türkiye fiyatı gün yüzüne çıkmış oldu.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Black Ops Cold War Türkiye Bölümleri Kesinleşti


Hitman 3 Sistem Gereksinimleri

Hitman 3‘ün PC sistem gereksinimlerini Epic Games Store üzerinden yayınlandı. Oyunu oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmanız gerektiğine aşağıda göz atabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

IO Interactive, Hitman 3’ün bir yıl boyunca Epic Games Store’a özel olacağını duyurdu. Konu hakkında IO Interactive CEO’su Hakan Abrak; ”Hitman 3’ün yayıncılığını bağımsız bir stüdyo olarak üstlenmek bizim için başarıya giden yolun ilk adımı niteliğinde. Epic Games ile olan anlaşmamız Hitman 3’ü hayal ettiğimiz gibi şekillendirmemize olanak sağlıyor. Bu birliktelikten memnuniyet duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

Yapılan bu özel anlaşmayla beraber Epic Games kullanıcıları Hitman Game of the Year Edition’ın ücretsiz sürümünü 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında kütüphanelerine ekleyebilecek. Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Ocak 2021’de çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

2016 yılında başlayan üçlemenin sonuncusu olacak olan Hitman 3’te Ajan 47, eski dostu Lucas Grey ile sırt sırta verecek ve Providence ortaklarıyla mücadele içerisinde olacak. Dahası ise oynanışta fazlaca özgürlüğün sunulacağı oyunda, Glacier teknolojisi ile yaptığımız her şeyin bir geri dönüşü de olacak.

Paylaşılan detaylara göre yeni oyun daha ciddi, daha karanlık ve daha olgun bir atmosferi bizlere aktaracak. 2016 yılında çıkan oyunda beyaz renk paleti hakimken ikinci oyunda pembe ve kırmızı tonlarına ağırlık vermişti stüdyo. Hitman 3’te ise siyah rengin baskın olacağı belirtiliyor.

Hitman 3 Türkiye Fiyatı ne kadar?

Crystal Dynamics, oyunun çıkışının yaklaşması ile birçok mağazada yeni oyununun fiyat politikasını belirledi. Yapılan değişikliklerle birlikte Hitman 3 Türkiye fiyatı da belli oldu. Oyunun PC, PlayStation ve Xbox için belirlenen fiyatları ise aşağıdaki gibi oldu. Oyunun PC sürümünü ise bu adrese tıklamak suretiyle görebilirsiniz.

 


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version