Hitman 3 Dubai Bölümü 8 Saniyede Tamamlandı!

Oynadığınız herhangi bir oyundaki bölümü geçmek için ne kadar zaman harcıyorsunuz? Peki ya ne kadar az zaman harcayabilirsiniz? Sizi bilmiyorum ancak bir oyuncu, Hitman 3 Dubai bölümünü neredeyse sekiz saniyede bitirdi.


İlgili İçerik: Hitman 3 Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı


Hitman 3 Dubai Bölümünde Rekor Kırıldı

Yaklaşık beş gün önce satışa sunulan Hitman 3, pek çok oyuncu tarafından beğenilen bir oyun olmayı başardı. Bazı oyuncular oyunu yavaşça, derinlemesine oynamak isterken, bazıları ise zamanla yarıştı.

Bu kişilerden birisi, Dubai merkezli On Top Op The World seviyesini tamamlarken oldukça etkileyici bir başarıya imza attı. Bahsettiğimiz kişi İsveçli oyuncu Goron.

Goron bu başarıya imza atmak için üç hedefi de tek vuruşla indirmek zorundaydı ve her birine headshot atarak bunu yapabildi Bunun ardından hızlıca asansöre doğru koştu ve tüm bu süreci sekiz saniye ila dokuz saniye arasında bir boşluğa sığdırdı.

Hitman 3 Hangi Cihazlarda Mevcut?

Hitman 3 sistem gereksinimleri ajan 47

Son olarak bu rekor denemesinin sadece Goron tarafından yapılmadığını da söyleyelim ancak ona en yakın olan kişi on altı saniye ile ikinci sırada yer alıyor ve bu da neredeyse iki kata yakın bir fark olduğu anlamına geliyor.

Peki siz bu rekor süre hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu rekor kırılabilir mi yoksa uzun bir süre zirvede mi yer alacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version