Hilal Diyarı ile İlk Türk Steam Etkinliği, Yarın Başlayacak!

Yarın büyük gün!

Hilal Diyarı ile İlk Türk Steam Etkinliği, Yarın Başlayacak!

Türkiye olarak Steam mağazasında artık bizim de oyun etkinliğimiz olacak. Mağazada Land of the Crescent: Games From Turkey adını alacak Hilal Diyarı ile ilk Türk Steam etkinliği, yarın itibarıyla başlayacak. Toplamda da dört gün kadar sürecek.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft ile Murat Palta Assassin’s Creed Kutlaması İçin İşbirliği Yaptılar


Bildiğiniz gibi Steam mağazasında yıl içerisinde pek çok etkinlik gördük. Bunlar indirim dönemlerini, oyun demolarını ve daha pek çok şeyi kapsıyor. Ayrıca oyun tanıtımlarıyla da karşılaşıyorduk. Ne var ki ülkemiz bu etkinlerin içinde yer almamıştı. Ancak yarını sabırsızlıkla bekleyebiliriz.

Hilal Diyarı ile İlk Türk Steam Etkinliği Geliyor!

BUG Game Lab ve Cultic Games (stüdyosunun katkıları ile düzenlenecek ve Türk oyun geliştiricilerinin oyunları tanıtılacak ve hatta oynanabilir demolar da karşımıza çıkacak. Ufak bir hatırlatma yapmak gerekir ise Cultic Games, Stygian: Reign of the Old Ones ve Cats and the Other Lives oyunlarının geliştiricisi oluyor.

Steam mağazasında Land of the Crescent: Games From Turkey adıyla başlayacak olan Hilal Diyarı: Türkiye’den Oyunlar, 17 – 20 Ağustos 2023 arasında düzenlenecek.

The Assassin’s Creed Legacy isimli enfes esere imza atmış olan Murat Palta tarafından hazırlanan çizimler süslenecek olan sayfada, geliştiricileri ve oyun toplulukları ile tanıtımlar, indirim fırsatları, canlı sohbetler ve çok daha fazlasının karşımıza çıkacağı dönemi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version