Hideo Kojima Death Stranding Filminde Etkin Rol Oynayacak

Kaliteli bir uyarlama bizi bekliyor!

Hideo Kojima Death Stranding Filminde Etkin Rol Oynayacak

Death Stranding filmi, Aralık ayı içerisinde duyurulmuştu ve bizler için hem büyük bir sürpriz olmuş hem de büyük bir heyecan yaratmıştı. Gerçi oyunun kendisinin filmden pek de farklı olmadığını göz önünde bulunduracak olursak, bir bakıma filmin filmi yapılmış gibi olacak. Ancak yine de, eğer çekiliyor ise izlememek olmaz. Son yaptığı açıklamaya bakılırsa da, Hideo Kojima Death Stranding filminde hayli etkin rol oynayacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima Filmi Çalışmaları Ağırdan Alınıyormuş


Bildiğiniz gibi sinema sektörüne fazlaca ilgisi olan Hideo Kojima, bir film yönetmenin hayallerini kuruyordu. Bu bağlamda da Kojima Productions stüdyosunun sadece oyun geliştirmenin ötesine geçeceği de söylenmişti. Death Stranding ise bunun ilk adımı olacak. Peki Kojima beyaz perde uyarlamasında hangi pozisyonda bulunacak? Yakın bir zaman önce Twitter üzerinden paylaşım yapan ünlü isim, konuya dair detaylı bir açıklamada bulundu.

Hideo Kojima Death Stranding Filmi Projesinde Hayli Etkin Olacak

Söylediğine göre Hideo Kojima, sadece yönetmen koltuğunda oturmayacak. Bunun dışında, üretim, denetim, plana geçirme, tasarım ve film uyarlamasının içeriği gibi pek çok alanda adı geçecek. Haliyle, oyunu ile karşılaştırdığımızda son derece kaliteli bir film izleyeceğimiz kesinleşti diyebiliriz. Bu da heyecanlanmak için bir başka sebep. Geriye kalan tek soru ise yönetmenin kim olacağı?

Kung Fury, Barbarian, Bill & Ted Face the Music (Bill ve Ted’in Maceraları 3), Come Away ve The Public gibi filmleri finanse etmiş olan Hammerstone Studios tarafından üretilecek olan Death Stranging filmi için Kojima Productions ile ortaklık anlaşması imzalanmıştı. Bu bağlamda, Hammerstone Studios şirketinden Hammerstone Studios şirketinden Alex Lebovici, Kojima Productions stüdyosundan Hideo Kojima ve Allan Ungar baş yapımcı olarak görev alacaklar.

Şu an için oyuncu kadrosu ile ilgili herhangi bir detay verilmiş değil. Ancak beyaz perde uyarlamasının oyunun evrenine yeni elementler ekleyecek iken, yeni karakterler göreceğimiz de söylenmişti.

Exit mobile version