Henry Cavill Warhammer 40K Dizisinde Başrolde Olabilir

Amazon'dan atak üstüne atak...

Henry Cavill Warhammer 40K Dizisinde Başrolde Olabilir

Görünüşe göre, Henry Cavill Warhammer 40K dizisinde önemli bir rolde olacak. Şimdilik resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Amazon tarafından Warhammer 40K dizisi duyurusu yakın. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Filmi İçin Düşmeye Basıldı


DC evrenini çekip çevirmesi için yakın bir zaman önce James Gunn ile anlaşılmış ve ünlü isim, yapım ekibinin başına getirilmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından da yeni Superman filmi duyurulmuş iken, Instagram hesabından bir paylaşım yapan Henry Cavill de artık süper kahramanı canlandırmayacağını duyurarak takipçilerini bir hayli üzmüştü. Bu üzücü haberin arkasındaki gerekçe ise, Superman için yeni bir oyuncu ile anlaşılmış olmasıydı.

Peki The Witcher dizisindeki Geralt rolünü de geride bırakmış olan Cavill için sırada ne var? Görünüşe göre olası bir Warhammer 40K dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkabilir.

Henry Cavill Warhammer 40K Dizisinde Başrol Mü Olacak?

Superman ile ilgili yaşanan gelişmenin ardından, Netflix dizilerinden de tanıdığımız Rahul Kohil tarafından Cavill’e Warhammer dizisi veya filmi yapma konusunda gaza getirici bir paylaşımda bulundu. Tabii ki çok geçmeden binlerce paylaşım, alıntı ve beğeni de beraberinde geldi.

Şu an için ortada resmi bir açıklama yok, ama The Hollywood Reporter tarafından aktarılana göre Amazon tarafından Warhammer 40K haklarını almak için görüşmeler yapılıyormuş. Aylardır yapılmış olan bu görüşmelerin de son aşamasına gelinmiş. Söylenene göre de Henry Cavill hem başrolde olacak hem de baş yapımcı pozisyonunda bulunacakmış.

Pelerini asarak birçok kesimi şaşırtan Cavill, Warhammer ile ilgili bir projeye dahil olarak takipçilerini yeniden sevindirecektir elbette. Seriye olan sevgisinin, The Witcher ile eş değer olduğu iyi biliniyor ve herhangi bir potansiyel Warhammer serisi, kaçınılmaz olarak bir noktada onu içine dahil edecektir. Amazon’un Games Workshop ile olan anlaşmasının henüz kesinleşmediğini belirtmekte fayda var, bu nedenle şu anda bunların hiçbiri kesinleşmiş değil. Ancak büyük olasılıkla herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Exit mobile version