Helldivers 2 Steam Mağazasında İyi Bir Başlangıç Yaptı

Oyun, performansı ile göz dolduruyor!

PlayStation markasının son gözdesi olan Helldivers 2, Perşembe günü oyuncular ile PC ve PlayStation 5 platformlarında buluştu. 2023 yılındaki PlayStation Showcase sırasında tanıtılan oyun, ilk günden beri oyuncuların yoğun ilgisi ile takip ediliyordu. Son istatistiklere göre de bu ilginin boşa olmadığı görüldü ve Helldivers 2 Steam mağazasında harika bir başlangıca imza attı.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games Oyunları Steam’de İndirime Girdi


Galaksinin son saldırı hattını oluşturmak durumunda olduğumuz oyunda, Helldivers birliğine katılıyor ve özgürlük için büyük bir mücadeleye girişiyoruz.

Helldivers 2 Steam Mağazasında God of War’u Geçti!

İlk günden çevrimiçi eşleşme ve çökme sorunlarına ilişkin sorunlardan şikayet edilmiş olsa da, kısa bir süre sonra yayınlanan güncelleme ile bu sorunlar çözülmüş gibi görünüyor. Ne var ki bunlara rağmen, SteamDB verisine göre iki gün içerisinde 119 bin eş zamanlı oyuncu sayısı geride bırakıldı bile. Tam rakam ise 119.117 olarak görünüyor.

Yeni Helldivers 2 Fragmanı Yayınlandı

Bildiğiniz gibi, Steam mağazasındaki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına sahip PlayStation oyunu konumunda God of War bulunuyordu. Öyle ki, güncel sayı 73.529. Helldivers 2 ise bu rekoru, çıkışının üzerinden fazla bir zaman geçmiş iken 81 bin 840 ile geçmiş ve liderliğe oturmuştu. Bugün itibarıyla, bu farkın daha da açıldığını görebiliyoruz.

Geliştirici Arrowhead Game Studios Üst Yöneticisi Ebba Ljungerud, böylesine yoğun bir ilgili ile karşılaşmayı beklemediklerini dile getirdi. Zaten sunucu sorunları da beklenmedik bu yoğun ilgi sonucunda yaşanmıştı.

Hiç şüphe yok ki, Helldivers 2 zamanla çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version