Hayata Geçmeyen DualSense Prototipi Ortaya Çıktı!

PlayStation 5 ile kutudan çıkan DualSense, oldukça iddialı ve çekici bir tasarıma sahip. Üstelik çok yakında bazı yeni renk seçenekleri ile güncellenecek gibi gözüküyor. Peki bir aralar geliştirilen ancak asla gerçeğe dönüşmeyen DualSense Prototipi ile tanışmak ister misiniz?


Benzer İçerik: En Çekici DualSense Tasarımları


DualSense Prototipi Nasıl Görünüyordu?

PlayStation 5’in resmi duyurusundan önce alfa geliştirme kitleri ile kullanılan bu prototip, şöyle bir baktığımızda DualShock 4 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Hatta biraz DualShock 4+ olabilir 🙂

Hayata Geçmeyen DualSense Prototipi

Kısıtlı sayıdaki geliştiriciye gönderilen alfa geliştirici kitindeki modelin, daha gerçek anlamda nasıl göründüğünü merak ediyor olabilirsiniz. Şimdi gerçek görünüme bakalım:

Söz konusu görüntüleri yayınlayan geliştirici, bu kontrolcünün PS3 ile çalıştığını vurguladı. Şu an satışta olan DualSense’in PS3 ile çalışmadığını hatırlatmakta fayda var.

Bu arada DualShock 4, bazı oyunlarda PS5 ile kullanılabiliyor. DualSense ise PS4’te normal bir şekilde çalışmıyor ancak bilgisayar üzerinden yapacağınız bazı ufak ayarlarla çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.


Her halükarda, bugün satışta olan DualSense’in hem tasarım hem de donanım anlamında oldukça başarılı bir cihaz olduğunu söylemek gerekiyor. En azından yaptığınız ödeme sonrasında dahili bir bataryanız oluyor…

Peki siz geliştirilen bu patent ve alfa geliştirici kiti sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu model DualShock 4’e fazlası ile benzemiyor mu? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version