Harmony: The Fall of Reverie, Don’t Nod’un Yeni Oyunu

Eşsiz bir hikaye anlatımı mekaniği ile geliyor...

Harmony The Fall of Reverie, Don't Nod'un Yeni Oyunu

Life is Strange serisi, Vampyr, Tell Me Why ve Twin Mirror oyunları ile karşımıza çıkmış olan Don’t Nod (eski adıyla Dontnod Entertainment), PC (Steam), PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için geliştirilmekte olan yeni oyunu Harmony: The Fall of Reverie ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil: Death Island Animasyon Filmi Duyuruldu


Don’t Nod’dan Harmony: The Fall of Reverie Geliyor

Yakın bir gelecekte geçecek olan yeni oyunda, birkaç yıl yurtdışında yaşadıktan sonra, kayıp olan annesini aramak için memleketine dönen Polly isimli bir karakteri yöneteceğiz. Ne var ki Alma şehri, MK isimli bir büyük şirketin kontrolündedir ve karakterimiz de bunun memleketini kötü yönde değiştirdiğini fark ediyor. Buna ek olarak, Reverie isminde ve zafer, mutluluk, güç, kargaşa, bağ ve hakikat gibi insani tutkuların var olduğu başka bir dünya ile bağlantı kurduğu sağgörü yeteneğinin de keşfediyor.

Karakterimiz bu diğer dünyada, hangi tutkunun nihai olarak baskın çıkacağı seçme gücü olan bir tanrıça haline gelecek. Bize düşen ise iki dünya arasında bir denge kurmak olacak.

Stüdyonun önceki oyunlarında olduğu gibi, müzikleri ödüllü Lena Raine tarafından bestelenen Harmony: The Fall of Reverie de hikaye anlatımına odaklı olacak. Birçok farklı karakter ile karşılaşacağımız oyunda, karakterimizin yeteneği sayesinde geleceği görebilecek ve kimi zaman kritik kararlar vermek durumunda olacağız.

Senaryo boyunca yapacağımız her eylemin iki dünyaya da etkisi olacak ve yeni yollar açacak. Söylenene göre, karakterimizin öngörü yeteneğinin görsel sunumu olacak Augural ile olası seçimlerin sonuçlarını görebilmemiz mümkün olacak. Bu vesile ile insanlığın kaderine karar verebileceğiz. Bunun oynanabilirliği bir hayli arttıracağı da söyleniyor.

Haziran ayında çıkması beklenen Harmony: The Fall of Reverie için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version