Halo Infinite Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

Yeni sezon Mayıs ayında başlayacak!

Halo Infinite Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

Halo Infinite Sezon 2 fragmanı yayınlandı. Haberimizin içeriğinden göz atabileceğiniz yeni fragman, sıradaki sezon içeriklerine kısa bir bakış atmamızı sağlıyor.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Xbox Game Studios Oyunları İndirime Girdi


Halo serisinin son oyunu Halo Infinite, PC, Xbox One ve Xbox Series için önce çok oyunculu modu ve sonrasında da ana senaryo modu olmak üzere iki farklı kısımda oyuncular ile buluşmuştu. Master Chief karakterinin yeniden sahneye çıktığı Halo Infinite, bildiğiniz gibi yeni içeriklere sezonluk Battle Pass sistemi üzerinden kavuşuyor.

Aynı Call of Duty serisinde olduğu gibi sadece oyunu oynayarak veya parasını vererek ulaşabileceğiniz içerikler bulunuyor. Halihazırda ilk sezon devam ediyor iken, oyuncular olarak yeni sezonun gelmesini de dört gözle bekliyoruz.

Kısa bir süre önce 343 Industries tarafından Halo Waypoint sitesi üzerinden yapılan açıklama ile bizleri ne tür içeriklerin bekleyeceğini öğrenmiştik. Bugün de ikinci sezon için etkileyici yeni bir fragman yayına verildi.

Halo Infinite Sezon 2 Fragmanı, Yeni İçerikleri Gösteriyor

3 Mayıs 2022 Salı günü başlayacak olan yeni sezonda görülecek olan değişikliklerden en önemli olanları, iki yeni haritanın yanı sıra silah ve yakın çatışma hasarlarındaki birtakım ayarlamalar olacak. Bunlardan ilki olan Catalyst, ilk günden oyuncuların beğenisine sunulacak bir arena haritası olacak iken Breaker ise Big Team Battle moduna özel olacak.

Diğer yandan, başta Mangler olmak üzere bazı silahlar için de denge ayarlamaları yapılacak. Bununla birlikte, tüm silahların yakın muharebe hasarında % 10 oranında bir azalma yapılmasının ardından oyuncuların bir düşmanı yok etmek için Mangler ile iki atış yapması ve ardından bir yakın muharebe saldırısı yapması gerektiği anlamına geliyor. Çoğu oyuncunun düşük hasarı nedeniyle görmezden geldiği Ravager’in şarjsız atışıyla verilen hasarı da güçlendirecek.

Halo Infinite’in ikinci sezonunda gelecek olan tüm yeni içeriklere rağmen, 343 Industries’in başlangıçta vaat ettiği her şeyi içermeyecek. Geliştirici stüdyo, Halo serisinin bir parçası olan kooperatif görevlerin ikinci sezon ile değil de üçüncü sezonda Forge ile birlikte piyasaya sürülmesinin amaçlandığını dile getirdi.

 

Exit mobile version