Halo Infinite Kooperatif Mod Videosu Yayınlandı (GÜNCEL)

Sabırsızlıkla beklenen mod, yakında geliyor...

Halo Infinite Kooperatif Mod Videosu Yayınlandı

GÜNCELLEME: Halo Infinite kooperatif mod betası bugün itibarıyla başladı. Eğer Halo Insider programına kayıtlıysanız, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü sona erecek olan deneyimleyebilmeniz mümkün olacak.

***

Bildiğiniz gibi Halo Infinite, Kasım ayında satışa sunulduğunda kooperatif oynanış ve Forge modundan yoksun bir şekilde oyuncular ile buluşmuştu. Aralık ayından bu yana yaşanan sayısız ertelemenin ardından, beklenen zamanın gelmesi az kaldı. Bunun öncesinde de Halo Infinite kooperatif mod için bir ön-bakış yapıldı.


İlginizi Çekebilir: Microsoft Project Moorcroft Programını Duyurdu


Esasen daha önceden, geliştirici stüdyo, Microsoft ve Xbox çalışanları arasında birçok kez gerçekleştirilmiş olup da artık Halo Insider programına kayıtlı olanların da katılımda bulunabileceği beta testi için bekleyiş sürer iken, 343 Industries stüdyosundan önemli isimler tarafından gerçekleştirilen canlı yayın ile kooperatif moduna bakış atıldı.

Halo Infinite Kooperatif Mod Videosunu Kaçırmayın

Canlı yayın, Topluluk Yöneticisi Brian Jarrard, Baş Senaryo Tasarımcısı John Mulkey, Baş Senaryo Mühendisi Isaac Bender ve Program Yöneticisi Ron Brown’un katılımı ile gerçekleştirildi. Beta testinin nasıl işlediğine, nasıl kayıt olabileceğinize ve özellikler ile fikirlerin gösterilmesine ek olarak, ekibin birlikte Halo Infinite oynayışını görebiliyoruz.

Söylenene göre, test sırasında çevrimiçi kooperatif oynanışın ağ kasılmalarını sınayacak iken, sonradan yayınlanacak olan bir güncelleme de senaryoya baştan başlama zorunluluğu olmadan görevleri tekrar tekrar oynayabilme imkanı sunacak.

Halo Infinite Kooperatif Mod Hakkında

Dört oyuncuya kadar birlikte yerel veya çevrimiçi olarak oynayabilmek mümkün olacak. Her bir oyuncu kendi senaryosunu oynama imkanına sahip olacak ve ister tek başınıza isterseniz de kooperatif oynayın, oyunda kaydettiğiniz bütün aşama korunacak. Mesela ana senaryo ile kooperatif seans arasında gidip geldikten sonra, görev aşaması, bulduğunuz toplanabilir eşyalar ve ekipmanlar, açtığınız başarımlar ve yaptığınız geliştirmeler eksiksiz olacak.

Kooperatif modunda ayrıca No Spartan Left Behind (Geride Kalan Spartalı Yok) adıyla bir sistem olacak. Bu, ana senaryoda biri diğerinden ileride olan oyuncular için düşünülmüş bir sistem. İşleyişe göre, katılımda bulunan oyuncular kendi kayıt dosyalarını seçecekler ve oyun da görevlerin yapılma durumunu bu kayıt dosyaları üzerinden planlayacak. Bu noktada, hikayede en az aşamayı kaydetmiş olan oyuncunun kayıt dosyası baz alınacak. Haliyle senaryoda ileride olan oyuncuların tamamladığı görevler, kooperatif oynanış sırasında tamamlanmamış olarak görünecek. Geride kalan oyuncunun açtığı eşyalar, geliştirmeler ve ekipmanlar, sizin için de açılacak.

Exit mobile version