Halo Dizisinin Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

Hemen hemen iki ay var!

Halo Dizisinin Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

Yeni Halo sezonu Şubat ayında yayınlanacak. Resmi tarih duyurusunun ardından, Halo dizisinin Sezon 2 fragmanı da yayına verildi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisinin Fragmanı Yayınlandı


Showtime Networks, 343 Industries, Amblin Television, One Big Picture ve Chapter Eleven ortaklığında hazırlanmış olan Halo dizisi, Paramount+ servisi üzerinden yayınlanmıştı. UNSC (Birleşmiş Milletler Uzay Komutası) ile Covenant arasındaki büyük savaşın konu alındığı dizi, IMDb üzerinde yetmiş bir bin oylamanın sonucunda 7.2 / 10 gibi bir ortalamaya sahip görünüyor.

Yakın bir zaman önce ilk sezonun Kuzey Amerika bölgesinde Paramount Plus Youtube kanalı üzerinden de yayınlandı. İlerleyen zaman zarfında dünya ülkemizde de izlenebilir olacak mı bilmiyoruz, ama dilerseniz VPN kullanarak ilk sezonu hemen izleyebilmeniz mümkün oluyor. İşin ilginç yanı şu ki, oynatma listesinin açıklamasında yeni sezonun 8 Şubat 2024 tarihinde yayınlanmaya başlanacağı söylenmişti. Çok geçmeden de Halo dizisinin Sezon 2 fragmanı da yayınlandı.

Halo Dizisinin Sezon 2 Fragmanı

Bir buçuk dakika civarındaki fragmanda, dünyaya ve dolayısı ile insanlık için yaklaşmakta olan tehdidi gösteriyor. İlerleyen süreçte Spartan’lara destek olan denizcilerin bu savaştan sağ çıkamayacakları, ama gösterdikleri cesaretin masum insanların yaşamasını sağlayacağı ve her daim hatırlanacakları söyleniyor.

İlk bakış fragmanında ayrıca pek çok çatışma sekansı da görebiliyoruz. Bu sekanslarda Enerji Kılıçları kullanan Sangheili, Cortana, Master Chief ve Halo da görünüyor.

Exit mobile version