Halo Dizisi için Yeni Fragman Yayında

Bu defa insan draması söz konusu...

Halo Dizisi için Yeni Fragman Yayında

Halo dizisi için yeni fragman, yayın tarihine az bir zaman kala görücüye çıktı. Seriye dair fazlaca detay barındıran fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: BAFTA 2022 Oyun Ödülleri Adayları Belirlendi


Oldukça uzun bir zaman önce duyurulan dizi uyarlaması, yaşanan yapımcı ve yönetmen kayıplarının ardından, en nihayet düzlüğe çıkmıştı. The Game Awards 2021 şovunda yayınlanan tanıtım fragmanı ile bizleri heyecanlandıran Halo için, geri sayım devam ederken, bugün itibarıyla yeni bir fragman daha yayınlandı.

343 Industries tarafından devralınan serinin, fazlaca sayıda çizgi-romanı ve kitabı ve hatta anime serisi bile bulunuyor. Her biri oyun serisi ile aynı evreni paylaşıyor. Dizisi uyarlaması için ise farklı bir durum söz konusu olacak. Geliştirici stüdyonun Transmedya Lideri Kiki Wolfkill tarafından yapılan açıklamaya göre, Paramount+ üzerinden 24 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak olan Halo TV dizisi, Gümüş Zaman Çizgisi adı verilen farklı bir zaman çizgisinde ilerleyecek ve yepyeni bir hikayeyi anlatacak.

Halo dizisi için Yeni Fragman Neler Sunuyor?

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz son fragmanda, öncekilere bu defa Master Chief karakterinin geri planda kaldığını görebiliyoruz. Öyle ki, yardımcı karakterler ön plana çıkıyorlar. Mesela Covenant ile uzlaşmaya çalışan Kwan Ha bunlardan bir tanesi oluyor. Ayrıca Dr. Halsey ile tartışmaya giren Captain Jacob Keyes gibi orijinal oyunlardan tanıdığımız karakterleri de görme fırsatımız oluyor. Seriye yabancı olanlar için ufak bir bilgilendirme yapmamız gerekirse, Dr. Halsey Master Chief karakterine ve arkadaşlarına hayat veren Spartan-II Project’in yaratıcısı oluyor.

Oyun serisinden aşina olduğumuz daha birçok detayı gördüğümüz yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler!

Yayınlanması sabırsızlıkla beklenen Halo dizisinin güncel oyuncu kadrosu ile şu şekilde:

 

Exit mobile version