Hakan Abrak: Square Enix Hitman Serisine Olan İnancını Kaybetti!

En azından ortak yol bulunmuş. Hey EA!...

IO Interactive’in İcra Kurulu Başkanı ve Ortağı Hakan Abrak, yayıncı Square Enix ile stüdyonun dostane bir şekilde ayrıldığını açıkladı. Game Informer ile gerçekleştirdiği bir röportajda Abrak, Square Enix’in Hitman serisine olan inancını nasıl tamamen kaybettiğini de açıkladı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Epic Games’ten Hitman 3 Hamlesi!


IO Interactive ve Square Enix Arasında Neler Yaşandı?

Game Informer ile yaptığı röportajda Abrak, Square Enix’in Hitman’ın epizodik sürüm formatı yüzünden “tarihsel olarak düşük” satışlar elde etmesini hayal kırıklığı olarak değerlendirdiğini ve seriye olan inancını kaybettiğini açıkladı. Aşağıdan Abrak’ın açıklamalarına ulaşabilirsiniz.

”Buna Truva Atı stratejisi adını veriyorduk. İlk bölümden insanları oyuna dahil ederek beğenip beğenmediklerini gözlemliyorduk. Zaten beğenirlerse, bir sonraki aşama için yükseltme satın alacaklardı. Strateji buydu. Şüphecilik işin içine girdi ve beraberinde tarihsel olarak düşük satışlar bu zinciri takip etti. Tarihsel olarak düşük bir başlangıç ​​ zamanla, yayıncımızın inancını da etkiledi.

Square Enix bunu bir başarısızlık öyküsü olarak nitelendiriyordu. En sonunda da ayrılık kararı alındı ve yollarımız ayrıldı. Şimdi kendi yayıncılığımızı üstleniyoruz. Square Enix’i hiç bir zaman suçlamadım. Eleştirilere açığız ve yaratıcılığımızı her zaman her alanda değerlendirmek için çaba harcıyoruz. Önümüzde Hitman 3 var. Eh tabii ki 007’de gelecek projelerimiz arasında yer alıyor.”

Hitman 3: Ajan 47, Hitman 3’te kariyerinin en önemli kontratları için acımasız bir profesyonel olarak geri dönüyor. Ortalık sakinleştiğinde 47 ve yaşadığı dünya bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Yaratıcı fırsatlarla dolu egzotik, oldukça ayrıntılı yerleri ziyaret edin. Oyuncunun benzersiz seçimler yapabileceği, yeniden oynanabilirlik sunan elle tutulur ve sürükleyici bir oyun dünyasına hazır olun.

Hitman ve HM 2’deki tüm bölgeler Hitman 3’e aktarılabilir, böylece World of Assassination üçlemesindeki tüm oyunları oynama fırsatı yakalarsınız. HM 2’deki ilerlemeniz de Hitman 3 çıktığında doğrudan aktarılır. Oyunun sistem gereksinimlerine aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


İlginizi Çekebilir: Hitman 3 PC Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hitman’in bölüm bölüm çıkış gerçekleştirmesi ne kadar mantıklı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version