Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (18 Ağustos)

Thymesia, Phoenix Point ve dahası...

Bildiğinizi gibi Ağustos ayına girişimizle birlikte, NVIDIA tarafından yapılan açıklama ile otuz sekiz yeni oyunun ekleneceği duyurulmuştu. Bu bağlamda, haftanın yeni GeForce Now oyunları da belli oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Listesi Yayınlandı


Ekran kartı üreticisi tarafından yapılan açıklamayla, bu hafta altı yeni oyun bulut hizmetinin kütüphanesine eklendi. Dikkat çekenler arasında Thymesia ve Phoenix Point bulunuyor. Açıklamanın detayları şöyle;

1660827407_GFN_Thursday_Phoenix_Point

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları Hangileri Oldu?

GFN bu Perşembe günü GeForce NOW, PC’deki Chrome tarayıcısında daha yüksek çözünürlükler ve kare hızları desteğiyle yükseltme yapıyor.

Her daim sizleri yeni maceraların beklediği GeForce NOW kütüphanesine bu hafta katılan altı oyuna göz atabilirsiniz.

Mükemmel Çalışma Molası

Okullar açıldığında bile kimse oyunlarından uzak kalmamalı. GeForce NOW, Chrome veya Edge tarayıcılı eski PC’ler de dahil olmak üzere neredeyse tüm cihazlarda en iyi PC oyunlarını yayınlıyor.

GeForce NOW kütüphanesindeki 1.300’den fazla oyunu keşfetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uzun saatler çalışmanın ardından rahatlamaya mı ihtiyacınız var? Hemen Apex Legends’da bir tur oynayın. Ders kitaplarından biraz uzaklaşıp bir molaya mı ihtiyacınız var? Genshin Impact’te Tevyat’a bir gezintiye çıkın.

Path of Exile’ın son genişleme paketi “Lake of Kalandra”da olduğu gibi, çok oyunculu oyun için arkadaşlarınızla bağlantıda kalın, böylece bir sonraki hamlelerinizi farklı okullarda yapsanız bile ekip oyun aksiyonuna katılmak için bir araya gelebilir.

Bu hafta eklenen altı yeni oyuna da göz atmayı unutmayın:

Exit mobile version