Haftanın Yeni GeForce Now Oyunları (17 Mart)

Listede yine kaliteli oyunlar var...

NVIDIA tarafından yapılan yeni duyuru ile haftanın yeni GeForce NOW oyunları açıklığa kavuşmuş oldu. Aralarında Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5, Syberia: The World Before ve Tunic’in de bulunduğu listenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (17 Mart)


Sunucuları geçtiğimiz yılın Mart ayı içerisinde ülkemizde de faaliyete geçmiş olan bulut oyun servisi, PC, Mac, Chromebook, iPhone, iPad, Android ve Android TV olmak üzere desteklenen cihazlar üzerinden erişilebiliyor.

GeForce NOW Syberia

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları Hangileri Olacak?

Bildiğiniz gibi servisin kütüphanesi haftalık olarak güncelleniyor. Ekran kartı üreticisi tarafından yapılan yeni açıklama ile bu hafta yedi oyun daha abonelerin beğenisine sunulacak. Açıklamanın detayları ise şöyle;

GeForce NOW platformu, PC oyun dünyasına açılan kapı niteliğinde. Bulut ortamındaki GeForce GPU’ların gücüyle her oyuncu, en iyi dijital oyun mağazalarında, en düşük donanımdaki cihazlarıyla bile kolaylıkla oynayabiliyor. Üyeler, Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect, Origin and GOG.com gibi dijital oyun mağazalarından, sahip oldukları 1.000’den fazla PC oyununa erişebiliyor.

GeForce NOW sayesinde Mac’ler ve mobil cihazlar dahil neredeyse tüm cihazlar bir oyun donanımına dönüşebiliyor.

Oyuncuları ölümcül bir hayatta kalma ve ihanet oyununda karşı karşıya getiren Dread Hunger gibi en popüler PC oyunları da dahil olmak üzere, her perşembe günü GeForce NOW Kütüphanesi’ne yeni oyunlar katılıyor. Bu sayede, başlangıçta Steam ve Epic’ten yaklaşık 100 ücretsiz oyunluk koleksiyona anında sahip olunabiliyor. Tüm ilerlemeler bulutta senkronize ediliyor, böylece cihazlar arasında veya hatta çevrimiçi olarak ama GE Force NOW kalitesinde oynanmaya devam edilebiliyor.

Bu hafta kütüphaneye eklenen tüm oyunların listesi:

GeForce Now Paket Fiyatları

Premium (89.9 TL / Ay)

Üç Aylık Premium (199,9 TL/ 3 Ay)

Avantajlı 6 Aylık Premium (375 TL (Ay Başına 62.5 TL))

Exit mobile version