Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (10 Kasım)

Ekran kartı üreticisi NVIDIA, yaptığı yeni duyuru ile haftanın yeni GeForce Now oyunları listesini yayınladı. Ayrıca bu ay içerisinde yirmi altı kadar yeni oyunun abonelerin beğenisine sunulacağı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Kasım 2022 Oyunları Açıklandı


GeForce Now, PC ve Mac bilgisayarlara Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde 2017 yılının başlarında ücretsiz beta olarak gelmişti. NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı serviste, kütüphanede bulunan oyunları 1080p 60 FPS ve kimi zaman da 120 FPS akıcılığında oynayabiliyorsunuz. Geçtiğimiz yılın Mart ayı itibarıyla ülkemizde de faaliyete geçen bulut oyun servisine, PC, Mac, TV, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz Bu oyunlarda RTX ve DLSS desteklerinin yanı sıra Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabiliyor.

Perşembe gününden Perşembe gününe olmak üzere haftalık olarak güncellenen kütüphane için, bugün itibarıyla on yeni oyun daha duyuruldu. Yapılan resmi açıklama şöyle;

1668089195_GFN_Thursday_The_Unliving

Haftanın Yeni GeForce Now Oyunları Açıklandı

Bu hafta GeForce Now sistemine eklenen Dijital GeForce NOW hediye kartları oyuncuların en gözde hediye alternatifi olacak. Kullanıcılar bu kartları kendi seçtikleri üyelik düzeyi için kullanabilecekler. Mükemmel bir hediye olan bu kartlar arkadaşınızı sizinle oyun oynamaya dahil etmenin harika bir yolu olacak.

Dying Light 2 ayrıca bugün GeForce NOW’da ilk yeni DLC hikayesi olan “Bloody Ties”ı yayınlıyor.

Bu hafta GeForce NOW kütüphanesine katılan oyunlar ise:

Exit mobile version