Guardians of the Galaxy Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Marvel's Guardians of the Galaxy PC Sistem Gereksinimleri resmi olarak gün yüzüne çıktı.

guardians of the galaxy sistem gereksinimleri

Guardians of the Galaxy sistem gereksinimleri, Steam sayfasında yapılan güncelleme sonrasında gün yüzüne çıkıyor. Sayfada yer alan bilgilere göre Square Enix tarafından yayınlanacak oyunun depolama ihtiyacı 150GB üstüne çıkıyor.

Eidos Montreal tarafından geliştirilen Marvel’s Guardians of the Galaxy, üst üste duyurulan Marvel oyunları arasında yerini alıyor. Muadillerine göre biraz olsun geride kalsa da yüksek seviyeli bir aksiyon vaat ediyor.

Square Enix tarafından düzenlenen E3 konferansı sırasında gün yüzüne çıkan oyun, konferansın sürprizi olmayı başarmıştı. 26 Ekim itibarıyla piyasadaki yerini almaya hazırlanan yapım için sistem gereksinimleri açıklaması da yapıldı.


İlginizi Çekebilir: Square Enix’in Duyurduğu Tüm Oyunlar


Gereksinimler arasında en dikkat çekici olan taraf ise depolama alanı ihtiyacı. Halihazırda açıklanan bilgilere göre oyun 150GB boş alan istiyor. Piyasada yer alan Warzone 175GB gibi bir alan isterken, Microsoft Flight Simulator 150GB civarında alan istiyor.

Buradan hareketle oyunun özellikle haritasının çok büyük olacağı düşünülebilir. Karşımıza tam olarak çıkacağı ise henüz kesinleşmemiş bilgiler arasında.

Guardians of the Galaxy Sistem Gereksinimleri

Hemen aşağıda minimum ve maksimum gereksinimler listesini bulabilirsiniz. Listenin orijinal halini ise oyunun resmi Steam sayfasının en altında yer alan bilgiler arasında bulabilirsiniz.

Minimum

Tavsiye Edilen

İstenen donanımsal özelliklerin oldukça yüksek olduğunu direkt olarak görüyoruz. Hem minimum hem de tavsiye edilen gereksinimler, orta-üst seviye olarak adlandırılabilecek sistemler arasında yer alıyor. Daha doğrusu tavsiye edilen gereksinimleri üst seviye sistemler arasında da sayabiliriz. Tavsiye edilenler arasında yer alan GTX 1660 Super’in satış fiyatının 7.500TL üzerinde olduğunu dile getirebiliriz. Bulabilirseniz AMD Radeon™ RX 590 de 8 bin lira civarında olacaktır.

Exit mobile version