GTA V Game Pass Servisine Geri Döndü!

Game Pass, yeni aya bomba gibi başladı!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Temmuz ayının ilk Game Pass safhası belli oldu. Listenin bomba bir ismi var. Eğer geçtiğimiz yıllardaki fırsatı kaçırmışsanız, sizi mutluluktan havalara uçuracak bir haberimiz var. GTA V Game Pass servisine bugün itibarıyla geri döndü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Zamlanıyor: Yeni Fiyatlar Ne Olacak?


GTA V Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Arasında Bulunuyor

TW_ComingSoon_7T_Coming-Soon_7.5.2023-5cb78f77335dc37be30b

Yayınlanan listedekilerden Grand Theft Auto V ve Sword and Fairy: Together Forever oyunlarına bugün itibarıyla erişebiliyoruz. Geriye kalanlardan McPixel 3 6 Temmuz, Common’hood ve Insurgency: Sandstorm için 11 Temmuz, Exoprimal için 14 Temmuz ve Techtonica ve The Cave için de 18 Temmuz tarihini beklememiz gerekecek.

Bu safhanın yıldızının Grand Theft Auto V olduğunu ve oyunun ne denli kaliteli olduğunu söylememize gerek yok. 2013 yılında çıkan açık dünya aksiyon oyunu, Eylül ayında onuncu yaşını dolduracak olmasına rağmen içerik desteği görmeye devam ediyor. Los Santos şehrinde geçen oyunda Franklin Clinton, Michael De Santa ve Trevor Philips isimli karakteri yönetiyoruz. Kendilerini suç dünyasının, Amerikan hükümetinin ve eğlence sektörünün birbiri içine geçmiş ağlarında bulan karakterler, Los Santos şehri genelinde tehlikeli soygunları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Grand Theft Auto V haricinde, Insurgency: Sandstorm ve Exoprimal oyunlarını da servise eklendikleri gün denemenizi tavsiye ediyoruz.

Yeni eklenen oyunların haricinde, 15 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üç oyun daha listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version