GTA San Andreas Unreal Engine 5 ile Nasıl Görünürdü?

Keşke böyle bir oyun oynayabilsek...

GTA San Andreas Unreal Engine 5 ile Nasıl Görünürdü

GTA San Andreas Unreal Engine 5 konsept videosu, oyunun uzun zamandır hayalimizde olan halini yansıtıyor. İzlemenizi şiddetle tavsiye edeceğimiz videoyu, haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 ve RDR 2 Güncel Satış Rakamları Açıklandı


Kasım ayı içerisinde satışa sunulmuş olan GTA: The Trilogy – Definitive Edition, bizleri genel olarak hayal kırıklığına uğratan bir üçleme olmuştu. Bunda elbette Rockstar Games ve Take-Two Interactive tarafından engellenen modların görsel açıdan daha üst seviyede olmasının yanı sıra, teknik birçok sorun da var. Hal böyle olunca, oyuncular hayallerindeki konseptleri oluşturmaya tam gaz devam ediyorlar.

Bildiğiniz gibi çıkan her yeni Unreal Engine ile eski oyunların yeniden yapılması durumdan nasıl görüneceğine dair fikir veren projelerin hem oynanabilir demo tadında hem de video şeklinde sunulduğunu görmüştük. Her ne kadar büyük yayıncılar pek yanaşmıyor olsalar da, hayal etmesi bile bizlere hoş geliyor diyebiliriz.

GTA San Andreas Unreal Engine 5 Videosu Hayranlık Uyandırıyor

TeaserPlay isimli Youtube kullanıcısı ise GTA: San Andreas ile bunların bir yenisine imza attı. Unreal Engine 5 grafik motorunun kullanıldığı konsept çalışmada, olası bir yeniden yapım ile oyunun etkileyici görseller, yüksek kaliteli kaplamalar ve hayranlık uyandırıcı ışıklandırma ile nasıl görünebileceğine dair oldukça sağlam bir fikir veriyor. İki dakikaya yakın uzunluktaki videoda, Hossein Diba tarafından üç boyutlu modelleme ile MetaHuman kullanılmadan hazırlanan ana karakterimiz CJ ve yeniden yaratılmış olan simgesel Groove Street bölgesine de gece ve gündüz görüntüleri ile yer verilmiş.

Her ne kadar oyunu bu şekilde oynamayı istiyor olsak da, yüksek ihtimalle hayalden ibaret kalacak. Malum, Rockstar Games ve Take-Two Interactive mod konusunda üreticilere hiçbir şekilde göz açtırmıyor. Haliyle TeaserPlay de başının derde girmemesi için konsept çalışmasını indirmeye sunmaktan kaçınıyor.

Exit mobile version