GTA Online Açığı Hesabınızın Yasaklanmasına Neden Olabilir

Yeni bir sıkıntılı durum ortaya çıktı...

GTA Online Açığı Hesabınızın Yasaklanmasına Neden Olabilir

Şu sıralarda hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına neden olacak bir GTA Online açığı ortaya çıktı. Tavsiye edilen ise güvenlik duvarı ile oynamak veya riske girmemek adına bir süre uzak durmak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy, Steam Fiyatı ile Üzüyor


Rockstar Games ve dolayısı ile Take-Two Interactive için para basma makinesi olan GTA Online, üzerinden yıllar geçtikçe ulaştığı oyuncu sayısı da katlanarak artıyor. Bunda elbette sürekli olarak yeni içeriklerin gelmesi epey etkili oluyor.

GTA Online Açığı Büyük Tehlike Arz Ediyor

Son olarak Kasım ayı içerisinde düzenlenen yatırımcı sunumunda yüz yetmiş milyon satış adedi barajını geride bırakmış olan GTA V, son derece tehlikeli bir açık yüzünden kullanıcıları hesaplarının yasaklanması ile karşı karşıya bıraktı.

Twitter üzerinden Tez2 tarafından yapılan paylaşım ile şimdilik sadece PC kullanıcılarını etkileyen bu açık ile hileciler, uzaktan hesabınıza istatistik ekleyebiliyor, kaldırabiliyor ve / veya değiştirebiliyorlar. Hatta paranızı sıfırlamalarını veya milyonlarca GTA$ eklemelerini sağlayacak bir hile menüsünün bile mevcut olduğu söyleniyor. Bu da haliyle hesabınızın bozularak kalıcı bir şekilde silinme riski ile karşı karşıya kalmasına neden oluyor.

Tez2 bu noktada, GTA Online oyununu bir güvenli duvarı ile oynamanızı veya açık kapatılana kadar hiç bulaşmamanızı söylüyor.

Şu an için Rockstar Games tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmaz iken, böylesi bir güvenlik açığı da ilk kez yaşanmıyor. Geçmişte pek çok hileci Rockstar Games tarafından engellemişti, ama bir süre sonra yenileri gelmeye devam ediyor.

Şu an için bu problemden ne kadar çok hileciye haberdar olduğu ve yayıncının ne zaman ne şekilde müdahale edeceği de belirsizliğini koruyor. Ancak muhtemelen bunun için çok fazla beklemek durumunda olmayabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version