GTA+ Abonelerine Ücretsiz Oyun Dağıtılmaya Devam Ediliyor

Sırada iki mobil oyun var!

Şu an için sadece konsollarda olan GTA+ abonelerine ücretsiz oyun sunulmaya başlanmıştı. İlk olarak GTA: The Trilogy – Definitive Edition verilmiş iken, şimdi de iki mobil GTA oyunu listeye eklendi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA Serisi Netflix Games Kütüphanesine Gelebilir


GTA+ Abonelerine Ücretsiz Oyun Fırsatını Kaçırmayın

GTA+, 2022 yılının Mart ayının sonunda sadece PlayStation 5 ve Xbox Series için faaliyete geçmişti. PlayStation ve Xbox mağazalarında 72 TL karşılığında abonelik alabiliyor ve ay boyunca da çok çeşitli avantajların kapısının açılmasını sağlayabiliyorsunuz. Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile GTA+ abonelerine ücretsiz oyun sunulması, geçtiğimiz ayın sonlarına doğru gündeme gelmiş ve ilk olarak GTA: The Trilogy – Definitive Edition sunulmuştu. Şimdi ise Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Grand Theft Auto: Chinatown Wars aboneler ile buluşturuluyor.

3878349c99b7ff33cf5cda51290aa044-1200-80

Eğer Rockstar Games tarafından sunulan serviste aboneliğiniz varsa, mobil cihazınıza bağlı olarak App Store veya Google Play Store üzerinden ek ücret ödemeden indirebiliyorsunuz. Bu noktada yapmanız gereken, GTA+ aboneliğinizin olduğu Social Club hesabınız ile oturum açmanız.

GTA+ aboneliğinizin devam ettiği her ay, GTA Online tarafında Maze Bank hesabınıza otomatik olarak 500.000 GTA$ yatırılacak. Buna ek olarak, Los Santos içinde ve civarında oynanış güncellemelerinin kilidini açacak mülk sahibi olma, özel araç geliştirmeleri, özel indirimler, GTA$ ve RP ödülleri ve çok daha fazlası sizi bekliyor.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories Hakkında

1998 yılında geçen hikayede, bir mafya üyesi olan Toni Ciprani’yi yönetiyoruz. İlk olarak Grand Theft Auto 3 oyununda karşımıza çıkan bu karakterin, Leone isimli suç örgütünde yükselişine tanık oluyoruz.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Hakkında

Bizi modern zamandaki Liberty City’ye götüren oyunda, genç Triad üyesi Huang Lee karakterinin rolüne bürünüyoruz. Hedefimiz ise ölen babamızın bize hediye ettiği, ama sonradan çalınan bir kılıcı geri almak. Ne var ki bu esnada, şehirdeki Triad’ların arasındaki güç savaşının ortasında kalıyoruz.

Exit mobile version