GTA 6 Sızıntıları ile Yeni Detaylar Ortaya Çıkıyor

Oynanış özellikleri, silah ve araç listeleri ve dahası ortaya çıktı!

Dün başlayan GTA 6 sızıntıları, GTAForums ve ResetEra sitelerine yansıyan yeni detaylar ile devam ediyor. Şimdiye kadar ulaşılan yeni detaylar ise haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Oynanış Videoları Sızdırılmış Olabilir


Bildiğiniz gibi sakin geçmesini bekleyeceğimiz bir Pazar günü, GTA 6 ile ilgili olarak yaşanan devasa bir sızıntı ile bir anda hareketli bir Pazar gününe dönmüştü. Oyunun GTA 5 ve 6 kaynak kodları ve varlıkları ile çalışan Grand Theft Auto 6 oyununun test versiyonundan alınmış olduğu söylenen doksandan fazla video internet ortamına dökülmüştü. Çok gecikmeden harekete geçen Take-Two Interactive, hemen herkesin gördüğü bu videoları son hızla kaldırmaya çalışıyor. Bu da haliyle Jason Schreier başta olmak üzere sektörden birçok önemli oyun gazetecisinin de onayladığı görüntülerin gerçek olduğunu ispatlar nitelikte.

Yaşanan olayın ardından CD Projekt RED ve Naughty Dog stüdyosundan Neil Druckmann olmak üzere geliştirici ekibe yönelik destek mesajları da gecikmedi. Malum, her iki stüdyonun da geçmişte buna çok benzer olaylar yaşadığını biliyoruz.

Qy5k4EVLU5NEWzEYXgQgx7-1200-80

GTA 6 Sızıntıları ile Yeni Detaylar Ortaya Çıkıyor

Ancak GTA 6 ile ilgili sızıntılar kısa sürede durulacakmış gibi görünmüyor. Sızdırılan videolara ilişkin olarak, GTAForums ve ResetEra gibi mecralardan yeni detaylar aktarılmaya devam ediliyor. Dikkate değer ilk bilgi, sızıntı videoların PC ve PlayStation 4 üzerinde kaydedilmiş olması. Bunun yanı sıra, yeni GTA oyunundaki ana karakterlerimizden kadın olanın adı Lucia ve erkek olanınki ise Jason olacak. Vice City ve Malibu Club geri dönecek iken, Port Gellhorn adında yeni bir bölge olacakmış.

WhatsUp uygulaması olacağı söylenen yeni oyunda, silahları yerden alabileceğimiz gibi bir elimizden diğerine geçirebilecekmişiz de. Karakterimiz yüzüstü yere uzanabilecekmiş. Aranma seviyesi altı yıldızdan beşe düşürülmüş iken, polis de sürdüğünüz arabayı hatırlayacakmış. Diğer karakterleri omuzlarımızda taşımak da mümkün olacakmış. Kaynak kodunda, jetpack ve ana binmeyle ilgili detaylara da denk gelinmiş.

Bunların haricinde, GTAForums ve ResetEra sitelerinde oyunun haritasının üzerindeki etkinlikler, silahlar, eşyalar, araçlar, iç mekanlar, muhtemel etkinlikler, akıllı telefon uygulaması, irtibatlar ve oynanış özellikleri de listelenmiş.

Oyunun Haritasındaki Etkinlikler

Silah Listesi

Eşyalar

Araçlar

İç Mekanlar

Muhtemel Etkinlikler

Akıllı Telefon Uygulaması

Kişiler

Oynanış Özellikleri

Muhtemel

 

Exit mobile version