GTA 6 Oyununun Müzikleri Ünlü Rapçi’ye de Yer Verecek

Heyecan var mı heyecan?

GTA 6 Oyununun Müzikleri Ünlü Rapçi'ye de Yer Verecek

Yaşanan yeni bir gelişmeye göre GTA 6 oyununun müzikleri arasında ünlü bir Rap şarkıcısının müzikleri de bulunacak. Snoop Dogg tarafından yapılan açıklama ise oyuncuların heyecanlanmasına neden oldu. Peki bu ünlü Rap şarkıcısı kim? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Tarihi, Hikayesi ve Haritası


Son dönemde GTA 6, yeni haberleri ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Her ne kadar Rockstar Games tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, serinin yeni oyununun geliştirilmekte olduğu biliniyor. Resmi duyurunun ne zaman yapılacağı ise tam bir muamma, ama çıkışının bu nesil bitmeden gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Amerika menşeli yayıncının ağzını bıçak açmaması ise elbette oyuncular arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız zaman zarfında, GTA 6 ile ilgili birçok iddia, sızıntı ve söylenti ile karşılaşmıştık. Mesela son olarak, Battlefield ve Call of Duty sızıntıları ile ünlü olan Tom Henderson, oyunun 2025 yılı içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağını öne sürmüştü. Dahası ise Vice City haritasının modern bir versiyonunun kullanılacağını da sözlerine eklemişti. Bu iddia da sonradan, Jason Schreier tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile doğrulanmıştı. Rockstar Games beklenen bombayı ne zaman patlatacak bilmiyoruz, ama GTA 6 müzikleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

GTA 6 Oyununun Müzikleri Arasında Dr. Dre’ye de Yer Verilecek

Dünya çapında ünlü Rap şarkıcısı Snoop Dogg, yakın bir zaman önce Rolling Stone Music Now Podcast yayınına konuk oldu. Yayın sırasında açıklamada bulunan Snoop Dogg, en az kendisi kadar ünlü olan Rap şarkıcısı Dr. Dre’nin yeni GTA oyununun müzikleri üzerinde çalıştığını dile getirdi.

“Stüdyoda olduğunu biliyorum. Harika müzikler yaptığını biliyorum. Ve müziklerinin birkaçı da çıkacak olan GTA oyunu ile bağlantılı.”

Yapılan bu açıklama sonrasında, Rockstar Games temsilcisi Rolling Stone tarafından kurulan iletişimde yorum yapmaktan kaçınmış olsa da, GTA 6’yı bekleyen oyuncuların iyiden iyiye sabırsızlanmasına neden olduğunu söyleyebiliriz.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dr. Dre’yi tanıyor musunuz? Eğer tanıyorsanız, şarkılarını nasıl buluyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version