GTA 6 Oynanış Videoları Sızdırılmış Olabilir

Vice City ortamı doğrulanmış olabilir...

GTA 6 Oynanış Videoları Sızdırılmış Olabilir

Twitter üzerinden yapılan paylaşımlar ile GTA 6 oynanış videoları sızdırılmış olabilir. Şimdilik Rockstar Games tarafından herhangi bir hamle gelmemiş iken, önümüzdeki zaman zarfında nelerin yaşanacağını da hep birlikte göreceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 için İndirilebilir İçerikler Yayınlanabilirmiş


Rockstar Games, GTA 6 oyununun geliştirilme sürecine odaklanmak için GTA Online ile GTA 5 ve Red Dead Online ile Red Dead Redemption 2 oyunlarına olan desteğini sonlandırmıştı. Hal böyle olunca da, sıradaki oyun ile ilgili ilk detayları ne zaman alacağımızı merak içerisinde beklemeye başlamıştık.

Yeni GTA ile ilgili olarak duyduğumuz söylentiler, epey bir süre öncesine kadar uzanıyor. Aradan geçen zaman zarfında da içlerinden birini Latin Amerikalı bir kadın olacağı farklı oynanabilir karakterler dahil birçok farklı söylenti de duymuştuk. Temmuz ayı içerisinde Jason Schreier tarafından yayınlanan raporda ise Vice City’ye geri döneceğimiz ve Bonnie ve Clyde filminden esinlenilen bir hikayenin anlatılacağı söylenmişti. Raporda ayrıca Project Americas aksine küçük bir haritanın bizleri karşılayacağı ama çok fazla iç mekan olacağı bilgisine de yer verilmişti.

GTA 6 Oynanış Videoları Gerçekten Sızdırıldı Mı?

Bugün gün içerisinde de yeni sızıntılar ile karşılaştık. Ne var ki bu defa işin içinde oynanış videoları da var. İlk olarak GTAForums üzerinde ortaya çıkan ve sonrasında da Reddit, Twitter ve Youtube üzerinden de yayıldı ve GTA 5 ve 6 kaynak kodu ve varlıkları ile çalışan Grand Theft Auto 6’nın test versiyonundan alındığını iddia ettiği doksandan fazla paylaşımda bulunuldu.

Sızdırılan görüntülerde, polis ile çatışmalardan araba kullanımına, karakter ekranından menülere ve hatta araba özelleştirmeye kadar birçok farklı özellik gösteriliyor. Bununla birlikte, daha önceden ortaya çıkan sızıntılarda iddia edildiği üzere Bonnie ve Clyde gibi biri kadın ve diğeri de erkek olmak üzere iki farklı görebilmek mümkün oluyor.

Paylaşılan görüntülerin animasyon ve komut hatları ile test aşamasından alınmış olmasına rağmen, GTA 6 gibi bir oyun düşünüldüğünde kötü durması bir yana, bazı yerlerde de Watch Dogs ile benzerlik göstermesi ile sahte olduğuna inanan kullanıcılar da yorumlarını belirtmişler.

Sızdırıldığı iddia edilen materyallerin kalitesi, gerçekten yapım aşamasından alındığını da düşündürtmüyor değil. Çoğu kullanıcı, bu görüntülerin geliştirilme aşamasının erken safhalarından alındığı ve 2017 veya 2018 yılındaki versiyonuna ait olabileceği söylenmiş. Ne var ki Jason Schreier dahil birçok önemli isim, bahsi geçen videoların gerçek olduğunu doğrulamışlar.

Eğer bu görüntüler gerçekten sahte değil ise, Rockstar Games mutlak suretle yasal yollara başvurarak kısa sürede kaldırtmaya çalışacaktır. Bu, aynı zamanda Vice City’ye geri döneceğimiz ile ilgili iddiaların doğrulanmış olduğu anlamına da gelecektir.

Exit mobile version