GTA 6 Ön-Sipariş Tarihi Sızdırıldı Mı?

Bir iletişim kazası yaşanmış gibi görünüyor...

GTA 6 Ön-Sipariş Tarihi Sızdırıldı Mı

Ortaya çıkan bir konuşma neticesinde GTA 6 ön-sipariş tarihi ile ilgili bir heyecan yaşandı. Elbette şimdilik konu ile ilgili Rockstar Games tarafından yapılmış teyit veya yalanlama açıklaması yok. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Karakteri Lucia Hakkında İlginç İddialar Ortaya Atıldı


Bildiğiniz gibi Amerika menşeli şirket, Aralık ayının başlarında ilk GTA 6 fragmanını yayınlayacak. Yıllardır beklediğimiz, hakkında sayısız iddia, sızıntı ve söylenti haberini siz ile paylaştığımız oyunun neye benzediğini ve bizlere nelerin sunulacağını bu vesile ile görmüş olacağız. Heyecan ve sabırsızlık zaman geçtikçe artıyor iken, şimdi de GTA 6 ön-sipariş tarihi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GTA 6 Ön-Sipariş Tarihi Sızıntısı Detayları

Geçtiğimiz günlerde, bir X kullanıcısı ile teknoloji ürünleri satıcısı Argos arasında yeni GTA ile ilgili bir yazışma gerçekleşti. Bu konuşma sırasında GTA 6 oyununun ne zaman ön-siparişe açılacağının sorulması üzerine destek temsilcisi, PlayStation 5 ve Xbox Series için 12 Aralık 2023 tarihini verdiği görülüyor.

Bu tarih, sizin de tahmin edebileceğiniz üzere gerçek olamayacak kadar yakın görünüyor. Bu noktada devreye giren Rockstar Universe, bahsi geçen diyaloga alıntı yaparak, Argos ile konu hakkında kesin bir bilgi alabilmek için irtibat kurduklarını ve ellerinde resmi bir tarihin olmadığı teyidini almışlar. Şirket tarafından söylenen, ön-siparişlerin resmi tarih Rockstar Games tarafından duyurulduğunda açılacağı yönünde.

Görünüşe göre Argos şirketinde bir tür iletişim hatası sonucu yanlış bir bilgi aktarımı olmuş. Sonuç olarak, gözümüz kulağımız bütünüyle Rockstar Games şirketinde ve ilk fragman ve merak edilen tüm GTA 6 detayları için bekleyişteyiz.

Exit mobile version