GTA 6 Modern Vice City Haritası ile Gelebilir

GTA 6 Modern Vice City haritası kullanarak piyasaya çıkabilir.

gta 6 modern vice city

GTA 6 modern Vice City haritası hakkında iddialar geldi. Ortaya çıkan yeni detaylara göre uzun süredir beklenen yeni Grand Theft Auto oyunu, Vice City haritasının elden geçirilmiş haliyle oyuncuların karşısına çıkacak.

Rockstar uzun yıllardır GTA serisini geliştiriyor ve her yeni oyunuyla sektörü sarsmayı başarıyor. 2013 yılında piyasaya sürdüğü GTA 5 ile milyarlarca dolar gelir elde eden şirket, o yıldan bu yana suskunluğunu koruyordu. Aslında her 5 yılda bir yeni GTA oyunu çıkaran Rockstar, bu sefer seriyi oldukça geciktirmişti. Araya Red Dead Redemption 2’nin girmesiyle yeni oyunun geliştirme süresi iyice uzamıştı. Bu sebeple GTA 6 iddiaları bir türlü son bulmuyordu.

En çok ilgi çeken oyunların başında gelen GTA 6 için ortaya atılan yeni iddialar ise oldukça güçlü bir kaynaktan geldi. Daha önce birçok haberi doğru çıkan bir YouTube kanalı, merak edilen birkaç soruya dair cevaplar verdi.

GTA 6 Modern Vice City haritasında mı geçecek?

Yeni GTA’nın Vice City geçme ihtimali aslında birkaç ay önce de konuşulmuştu. Nisan ayında çıkan haberlerde oyunun bilindik yerlerde geçebileceği ihtimaline yer veriliyordu. Bugün ise iddia Tom Henderson tarafından tekrar doğrulandı.

Daha önce Battlefield 6 ve Call of Duty hakkında hazırladığı videolar ile ortaya çeşitli iddialar atan Henderson’un açıklamalarının birçoğu doğru çıkmıştı. İddialarının resmiyete kavuşmasının ardından popülerliğini artıran YouTuber, yeni videosunda GTA 6’yı ele aldı.

GTA 6’nın haritasının iddia edildiği gibi Vice City şehrinden ilham alacağının altını çizen Henderson, haritanın güncelleneceğini belirtti. Modern hale getirilmiş harita ise orijinal halinden daha büyük ve geniş olacak.

Henderson öncesinde ortaya atılan bazı GTA 6 haritası iddialarını listelemek gerekirse hemen aşağıdaki gibi bir liste karşımıza çıkıyor.



Tom Henderson’un yayınladığı videoda dile getirdiği bir başka detay ise haritanın değiştirilebilir olacak olması oldu. Henderson’a göre yeni oyunda oyuncular şehri istedikleri gibi dizayn edip, değiştirebilecekler. Hatta değiştirmenin yoğunluğunun Fortnite kadar ileri dahi gidebileceğini söyledi.

GTA 6 çıkış tarihi

Yine aynı videoda yer alan bir diğer iddia ise GTA 6 çıkış tarihi hakkında oldu. Henderson, oyunun çıkış tarihinin 2024’ten önce olmayacağını söyledi. Aslında oyuncuların büyük bölümü 2022 yılında yapılacak E3 fuarında oyunun tanıtılmasını bekliyordu. Tom Henderson ise yeni oyunun çıkış tarihini 2024 olarak gösterdi.

Henderson öncesinde birçok farklı GTA 6 çıkış tarihi haberi de gündeme gelmişti. Bu iddialar arasında 2023 tarihi önce plana çıkmıştı. O haberlerin tamamı ise aşağıdaki gibi olmuştu.



Exit mobile version