GTA 6 Hikayesi için Yeni İddialar Ortaya Çıktı

Bizi bir intikam hikayesi mi bekliyor?

Bilhassa Rockstar Games tarafından yapılan resmi açıklama sonrasında, yeni GTA hakkında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Amerika menşeli şirket tarafından yakın zamanda güncel bir açıklama yapılmamış olsa da, GTA 6 hikayesi için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Bu haberimizde de bunlardan bir yenisine bakacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: Vice City Unreal Engine 5 ile Göz Alıcı Görünüyor


GTA 6 Hikayesi için Yeni İddialar İlginç Görünüyor

Uzun zamandır Rockstar içinde bilgi sızdırmış olan Matheusvictorbr tarafından aktarılanlara göre, GTA 6 oyununun biri erkek diğeri kadın olan ikizlerin başından geçenleri anlatacağı hikayesi 2023 veya 2024 yılında geçecekmiş. Çıkış noktası ise ikizlerin 2003 yılında ebeveynlerinin bir kartel tarafından öldürülmesi olacakmış.

Brezilya’da yaşanan bu olayın giriş kısmında gösterilmesinden sonra, ana senaryonun geçeceği zamana dönecekmişiz ve iki kardeş yetişkin olarak yeniden karşılaşacaklarmış. Ne var ki bu defa farklı taraflarda olacaklarmış. Öyle ki erkek kardeş DOA (hükümete bağlı Uyuşturucuyla Mücadele Kuruluşu’nun oyuna uyarlanmış versiyonu) ajanı iken, kız kardeş ise kendi yöntemleri ile kartelden intikam alma peşindedir. İşin ilginç yanı şu ki, kartele sızdıktan sonra derecesini yükseltip tetikçi konumuna gelmek için çalışıyor olacak.

Her ne kadar Matheusvictorbr bu iki karakterin nasıl karşılaşacağına veya her ikisini de yönetip yönetmeyeceğimize dair bir detay vermemiş olsa da, erkek kardeşin kartele karşı çıkacağını ve kardeşlerin birbirleri hakkında zor yoldan bilgi sahibi olacakları bilgisine yer vermiş. Ayrıca ilk kez bu oyun ile kartel ve ordu konusuna derinlemesine dalış yapılacağı da söyleniyor.

GTA 6 Hikayesi Şehir

Matheusvictorbr GTA 6 senaryosunun daha önceden Manhunt oyununda da gördüğümüz Carcer City’ye ek olarak, Küba, Kolombiya ve 2002 yılında çıkan GTA: Vice City oyunundaki şehirden esinlenilmiş bir yerde geçeceği söyleniyor. Ayrıca Rockstar Games ekibinin oynanışı ve oyun özelliklerini geliştirmeye odaklanıyormuş ve geliştirilme sürecinin uzamasının nedeni de bu olarak gösteriliyor.

GTA 6 açık dünyası yıkılabilir binalar da içerecek iken, oyunun içeriğinde hem ordunun da kullanabileceği hem de ekibin hikayenin geçtiği dönemi tam anlamıyla yansıtabilmek için kullanacağı iddialı bir teknolojinin de bulunacağı söyleniyor. Bu, GTA 5 oyununda tam olarak kullanılamamış bir şeymiş.

Şu an için oyunun çıkış tarihine ilişkin net bir bilgi verilmemiş olsa da, 2024 yılına işaret ediliyor. Bakalım Matheusvictorbr tarafından aktarılan bilgilerin ne kadarı doğru çıkacak, çıkış yılı da ne kadar gerçekçi? Bunu hep birlikte göreceğiz. Ancak bir süre beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor.

Exit mobile version