GTA 6 Hikayesi Ne Kadar Uzun Olacak? İşte Bir İddia!

Sizce ne kadar uzun olmalı?

GTA 6 Hikayesi Ne Kadar Uzun Olacak İşte Bir İddia!

Araya zaman girmiyor ki GTA 6 ile ilgili yeni bir şeye daha denk gelmeyelim. Bu sefer ortaya atılan söylem ise GTA 6 hikayesi ile ilgili oldu. Oyunun ne kadar uzun olacağına dair resmi olmayan bir duyuma göre, ömür törpüsü olmayacağı söyleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6’nın Lucia Karakterini Kimin Canlandırdığı Bulunmuş Olabilir


GTA 6, sektörün en pahalı oyunlarından bir tanesi olacak. Buna şüphe yok. İlk yayınlanan fragmanında bizlere sunacağı dünyaya ilişkin bir miktar bilgi sahibi olmuştuk. Maliyetinin 2 milyar Dolar civarı olacağı iddia edilen oyun için 2025 yılını bekliyoruz. Bu, elbette hem PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları için hem de ertelenme durumu olmaması durumunda işaret edilen zaman oluyor.

GTA 6 Hikayesi, GTA 5 ile Eş Değer Uzunlukta Olacakmış

Şu anda oyun ile ilgili her şeyi merak ediyoruz ve içerilerinden bir tanesi de GTA 6 hikayesi ne kadar uzun olacak? Rockstar Games paylaşımları ile karşımıza çıkan LegacyKillaHD, aldığı bir duyum üzerinden yaptığı paylaşım ile GTA 5 ile eş değer bir hikaye uzunluğunun bizleri beklediğini söylüyor. Yani 35 – 40 saat arası bir hikaye bizi bekliyormuş. Elbette yan görevler, sınırlı süreli etkinlikler ve daha pek çok şey işin içine girdiğin zaman bu süre çok daha fazla uzayacaktır. Ancak bu duyumun geçtiğimiz yıla dayandığı ve aradan geçen zaman zarfında değişim(ler)in yaşanmış olabileceğini de sözlerine ekledi.

Peki LegacyKillaHD tarafından söyleneni ne kadar dikkate almalıyız? Kendisinin 2019 yılında GTA 6 oyununu Project Americas kod adıyla sızdırdığını söyleyelim. Bu kod adının, geçtiğimiz günlerde kaynak kodu tamamıyla sızdırılan GTA 5 ile yeniden gündeme gelmiş olduğunu da hatırlatalım. Yani bu, bir dayanak noktası olarak görülebilir.

 

Exit mobile version