GTA 6 Haritası Hakkında İlginç İddia

Merakla beklenen GTA 6'nın haritası ile ilgili yeni sızıntılar var!

Oyuncular tarafından merakla beklenen GTA 6 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Rockstar Games tarafından sır gibi saklanan GTA 6’nın ne zaman çıkacağı sabırsızlık ile beklenmekte. Oyunun haritası hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıktı.


Ana Konu: GTA 6 Hakkında Bilinen Her Şey!


GTA 6 Haritası Nasıl Olacak?

2020 yılı içerisinde piyasaya çıkması beklenen GTA 6 nerede geçecek? GTA 6’nın haritasının nasıl olacağı bir hayran tarafından gün yüzüne çıktı. Bir GTA hayranı, GTA 6’nın haritasının klasik şehirlerden olacağını ortaya koydu.

Söylentiler Grand Theft Auto 6’nın Vice City, Liberty City, San Fierro ve daha fazla haritada geçeceğini gösteriyor. Şirket tarafından harita ile ilgili hiç bir onay olmasa da, nostaljik oyuncular şüphesiz bu klasik şehirlere dönüşü sevecek gibi gözüküyor.

GTA 6 haritasının diğer GTA serilerinde bulunan haritalarda geçmesine kesin gözüyle bakılmakta. Ancak şirket başka bir harita ile de karşımıza çıkabilir.

Hemen aşağıdan GTA hayranı tarafından hazırlanan haritaya bakabilirsiniz. Hazırlanan haritada diğer GTA serilerinde bulunan haritaların tamamı yer almakta.

GTA 6 Haritası Nasıl Olacak?

Avusturya merkezli bir oyun firması yaptığı açıklama ile büyük ses getirmeyi başardı. Avusturyalı oyun şirketi GTA 6’nın PlayStation 4, PC ve Xbox One platformları için çıkacak olduğunu söyledi. Avusturyalı oyun şirketine göre, GTA 6, PlayStation 4’te 69,99 euro, PC’de 59,99 euro ve Xbox One’da ise 69,99 eurodan satışa çıkacak. 59.99 euro şu anki kur ile 391,42 TL’ye denk gelmekte.


YouTube Kanalımıza Abone Ol


Oyunda Netflix dizisi Narcos’dan esintilerin olacağı söylenmekte. Geçtiğimiz günlerde Grand Theft Auto V’in 115 milyon kopya sattığı ortaya çıkmıştı. GTA 5, aradan geçen uzun zamana karşın hala yüksek bir performans izliyor.

Rocstar Games, 5 yıldır yeni bir oyun piyasaya sürmedi. Oyuncuların heyecanları giderek artmakta. GTA 6 çıktı çıkacak. Grand Theft Auto 6 hakkında sızıntılar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Grand Theft Auto 6 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Grand Theft Auto 6’nın haritası nasıl olur? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden Grand Theft Auto 6 hakkında neler düşündüğünüzü bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version